Virhe yritettäessä päivittää Acrobatia tai Readeria

Ratkaisut

Readerin käyttäjät

Joskus seuraavassa taulukossa mainittu virhe saattaa poistua, kun Adobe Reader asennetaan uudelleen.

1. Poista Readerin asennus tietokoneelta.

• Windows 10: napsauta Windows-kuvaketta työpöydän vasemmassa alakulmassa. Valitse ponnahdusvalikosta Asetukset Napsauta Järjestelmä ja valitse sitten Sovellukset & ominaisuudet -vaihtoehto. Valitse Reader, ja sitten Poista asennus. Anna vahvistus painamalla Poista asennus -painiketta
    • Windows 8: Tuo Oikopolut-palkki näkyviin osoittamalla hiirellä työpöydän oikeaa ylä- tai alakulmaa. Napsauta Oikopolut-valikon Asetukset-painiketta. Valitse asetuksista Ohjauspaneeli. Valitse Ohjauspaneelista vaihtoehto Ohjelmat. Valitse Ohjelmat-ikkunan kohdasta Ohjelmat ja toiminnot vaihtoehto Poista asennettu ohjelma. Valitse Reader, napsauta Poista asennus ja noudata kehotteita.
    • Windows 7: Napsauta Käynnistä ja sitten Ohjauspaneeli. Kaksoisnapsauta Ohjelmat ja toiminnot -kuvaketta. Valitse Adobe Reader, napsauta Poista asennus ja noudata kehotteita.
  2. Siirry Adobe Readerin lataussivulle ja napsauta Lataa nyt.
  3. Jätä latausohjelmalle tarpeeksi aikaa ladata kaikki asennustiedostot. Asenna Reader ikkunaan tulevien ohjeiden mukaisesti.

4. Jos asennuksessa on edelleen ongelmia, kokeile jotakin toista verkkoselainta.

Acrobatin käyttäjät

1. Poista tietokoneelta Acrobatin asennus.

• Windows 10: napsauta Windows-kuvaketta työpöydän vasemmassa alakulmassa. Valitse ponnahdusvalikosta Asetukset Napsauta Järjestelmä ja valitse sitten Sovellukset & ominaisuudet -vaihtoehto. Valitse Acrobat ja napsauta Poista asennus. Anna vahvistus painamalla Poista asennus -painiketta
    • Windows 8: Tuo Oikopolut-palkki näkyviin osoittamalla hiirellä työpöydän oikeaa ylä- tai alakulmaa. Valitse Oikopolut-valikosta Asetukset-painike. Valitse asetuksista Ohjauspaneeli. Valitse Ohjauspaneelista vaihtoehto Ohjelmat. Valitse Ohjelmat-ikkunan kohdasta Ohjelmat ja toiminnot vaihtoehto Poista asennettu ohjelma. Valitse Acrobat, napsauta Poista asennus ja noudata kehotteita.
    • Windows 7: Napsauta Käynnistä ja sitten Ohjauspaneeli. Kaksoisnapsauta Ohjelmat ja toiminnot. Valitse Adobe Acrobat, napsauta Poista asennus ja noudata kehotteita.
  2. Asenna Acrobat uudelleen käyttämällä ladattua tiedostoa tai DVD:tä

Järjestelmän ylläpitäjät

Päivitysohjelman asetusten määritystä ja vianmääritystä koskevia ohjeita on kohdassa Acrobatin ja Readerin päivitysopas.

Yleisiä virheviestejä

Useiden Windows-sovellusten tapaan Acrobat ja Reader käyttävät Microsoft Windows Installer -tekniikkaa päivitysten asentamisessa. Jos päivitys epäonnistuu, näkyviin saattaa tulla jokin seuraavista Microsoft Installerin virheilmoituksista. Luettelo ei kata kaikkia mahdollisia ilmoituksia. Adobe päivittää luetteloa sitä mukaa, kun yleisiin virheisiin keksitään ratkaisuja. Jos kohtaamaasi virhettä ei mainita tässä, tarkista Windows Installerin virheilmoitukset Microsoftin sivustolta.

Virhe Otsikko Ratkaisu
1067 Päivitys epäonnistui. Prosessi päätettiin odottamatta. Yritä ladata Reader suoraan/tältä sivulta
1309 Virhe lähdetiedoston avaamisessa:
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Katso Virhe 1321 tai 1309 | Asennus | CS4, CS5 | Windows.
1310 Virhe kirjoitettaessa tiedostoon: C:\Config.Msi.... Tarkista, että hakemisto on käytettävissäsi. Katso Virhe "1310: Virhe kirjoitettaessa tiedostoon: C:\Config.Msi..." | CS4-tuotteet.
1311 Lähdetiedostosäiliötä ei löytynyt: [tiedostonimi]. Katso Virhe 1311, 1335 tai 2350 "Lähdetiedostoa ei löytynyt...data1.cab" Adobe-tuotteita asennettaessa | Windows.
1321 Installerilla ei ole tarvittavia oikeuksia seuraavan tiedoston muokkaamiseen: c:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Katso Virher 1321 tai 1309 | Asenna | CS4, CS5, CS5.5 | Windows.
1327  Asema ei kelpaa Katso Virhe 1327 | "Asema ei kelpaa" | Asennus | CS4, CS5, Acrobat, Reader.

Ratkaisuvaihtoehto: Virheilmoitus tulee joskus näkyviin, kun asema on yhdistetty käyttäjään, mutta asennusohjelmaa käytetään koko järjestelmän kattavassa tilassa. Vaihda verkkokansion käyttöoikeudet kirjoitusoikeuksiksi kaikille jaetun kansion tai aseman käyttäjille.
1328 Virhe käytettäessäkorjaustiedostoatiedostoon [tiedostonimi]. Tiedostoon on todennäköisesti jo käytetty jotakin muuta päivitystä, joten korjaustiedosto ei voi tehdä siihen muutoksia. Pyydä lisätietoja korjaustiedoston toimittajalta. Tiedosto on muuttunut tai puuttuu. Poista ohjelman asennus ja asenna ohjelma uudelleen. Katso Virhe 1328: Virhe käytettäessä korjaustiedostoa tiedostoon.
1335  Asennukseen tarvittava tiedostosäiliö [tiedostonimi] on vahingoittunut käyttökelvottomiin. Virhe saattaa viitata verkkovirheeseen, CD-ROM-levyn lukuvirheeseen tai pakettiin liittyvään virheeseen.CD-ROM,  Lähdetiedostosäiliö on vahingoittunut. Katso Windows Installer Virheilmoitukset.
1401, 1402, 1404, 1406  [Jonkin toiminnon suorittaminen] kohteelle [avain tai arvo] ei onnistunut.  Tällaisia virheitä ilmenee, kun Windowsin asennusohjelma ei voi muokata rekisteriä. Pikaratkaisut:
  • Korjaa ohjelman asennus käyttämällä Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -toimintoa.
  • Kirjaudu tietokoneelle järjestelmänvalvojana ja käytä tarvittavaa rekisteriavainta:
    (Acrobat) HKLM\Software\Adobe\Acrobat
    (Reader) Reader\<versio> HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\<versio>
  • Päivitä ohjelma uudelleen.

Katso myös:

Virhe 1402 | Virhe 1406 | Acrobat, Reader.

1500 Jokin toinen asennus on parhaillaan käynnissä. Suorita käynnissä oleva asennus loppuun ennen kuin jatkat tätä asennusta.  Katso Virhe 1704 tai 1500 | Asennus, poisto | CS4 | Windows.
1601 Levytila on lopussa Varmista, että ensisijaisella levyllä on tarpeeksi levytilaa ja tee päivitys uudelleen.
1603 Vakava virhe asennuksen aikana
or
#_AdobeError_#1603
Sulje Microsoft Office ja kaikki verkkoselaimet. Valitse sitten Acrobatista tai Readerista Ohje > Tarkista päivitysten saatavuus.
Katso myös Virhe 1603 | Asennus | CS3- ja CS4-tuotteet.
1606 Verkkosijaintia ei voi käyttää

Kokeile Microsoftin ohjattua korjaustoimintoa, joka on saatavilla osoitteessa support.microsoft.com/kb/886549. Toiminto päivittää Windowsin rekisterin.

Vastuuvapauslauseke: Adobe ei tue muiden valmistajien ohjelmia ja tarjoaa nämä tiedot vain informointitarkoituksessa.

Jos ongelma ei ratkea ohjattua korjaustoimintoa käyttämällä, katso ratkaisuja kohdassa Virhe 1606 | Asennus | Acrobat 8 ja 9 | CS4.

1612,
1635

Tuotteen asennuslähde ei ole saatavilla. Tarkista, että lähde on olemassa ja saatavilla.

Tätä korjauspakettia ei voitu avata. Tarkista, että korjauspaketti on olemassa ja saatavilla. Voit myös ottaa yhteyttä sovellustoimittajaan ja tarkistaa, että kyseessä on kelvollinen Windows Installer -korjauspaketti.

Kokeile Microsoftin ohjattua korjaustoimintoa, joka on saatavilla osoitteessa http://support.microsoft.com/kb/971187. Ohjattu toiminto päivittää Windowsin rekisterin, jolloin ohjelman aiempien versioiden poistaminen tai uuden version asentaminen tai päivittäminen yleensä onnistuu.

Vastuuvapauslauseke: Adobe ei tue muiden valmistajien ohjelmia ja tarjoaa nämä tiedot vain informointitarkoituksessa.

1618  Jokin toinen asennus on parhaillaan käynnissä. Suorita käynnissä oleva asennus loppuun ennen kuin jatkat tätä asennusta.  Jokin toinen asennus on käynnissä ja MSI on käytössä.QuitLopeta asennustoiminto tai odota edellisen asennuksen valmistumista.
1624 Virhe muunnosten käyttämisessä. Tarkista, että määritellyt muunnosreitit ovat voimassa.

Tämä virhe ilmaisee, että Acrobatin/Readerin asennus mukautettiin muunnostiedoston (.MST) avulla. Joko .MST-tiedosto puuttuu alkuperäisestä sijainnista tai se on vioittunut.

Virhe saattaa ilmetä myös Adobe Application Managerin lataamisen ja päivittämisen yhteydessä. Virheen voi ohittaa siten, että päivitys ladataan erikseen ja asennetaan erikseen.updaterTällöin päivitystiedosto tulee siis ensin tallentaa paikallisesti (omalle tietokoneelle) ja suorittaa tiedosto erillisenä vaiheena.

Acrobatin ja Readerin uusimman ladattavan ja asennettavan päivityksen löydät täältä:

Adobe Acrobatin päivitykset Windowsille

Adobe Readerin täydet asennusohjelmat ja päivitykset Windowsille

Kun napsautat Proceed to Download (Jatka lataamaan) ja sitten Download Now (Lataa nyt), tallenna tiedosto tietokoneelle valitsemalla joko Tallenna tai Tallenna nimellä . Kun korjaustiedosto on latautunut, etsi se tietokoneelta ja suorita päivitys kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

For Windows, patchfilenameshavea .Windowsissa korjaustiedostojen tiedostopääte on .MSP ja niiden nimessä mainitaan tuote ja päivitys, esimerkiksi AcrobatUpd11009.msp, AcrobatUpd1014.msp tai AdbeRdrUpd11007.msp.msp, AcrobatUpd1014.msp, or AdbeRdrUpd11007.msp.

1704  Ohjelman [tuotenimi] asennus on keskeytetty.  Katso Virhe 1704 tai 1500 | Asennus, poisto | CS4 | Windows.
1706  Tuotteelle [tuotenimi] ei löytynyt kelvollista lähdettä.  Yhtä tai useampaa päivitysohjelman lataamista tiedostoista ei löytynyt. Joskus tiedosto saattaa löytyä, kun sovellusta yrittää korjata Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -toiminnolla. Kun tiedoston puuttumisesta kertova ikkuna tulee näkyviin, etsi tarvittava tiedosto selaamalla.MSI on saatavilla myös asennuslevyltä tai osoitteesta www.adobe.com/downloads (vain Reader).
1714 Ohjelman [tuotenimi] vanhaa versiota ei voi poistaa. Ota yhteyttä tekniseen tukiryhmääsi.

Kokeile Microsoftin ohjattua korjaustoimintoa, joka on saatavilla osoitteessa http://support.microsoft.com/kb/971187.  Ohjattu toiminto päivittää Windowsin rekisterin, jolloin ohjelman aiempien versioiden poistaminen tai uuden version asentaminen tai päivittäminen yleensä onnistuu.

Vastuuvapauslauseke: Adobe ei tue muiden valmistajien ohjelmia ja tarjoaa nämä tiedot vain informointitarkoituksessa.

Jos ohjelman poistaminen, asentaminen tai päivittäminen ei ohjatun korjaustoiminnon käyttämisen jälkeen onnistu, katso ratkaisuja kohdassa Virhe 1714 | Acrobat, Reader.

28000 Acrobatin lisensointimoduulin asennus on epäonnistunut.  Virhe 28000 Acrobat | Miten Acrobatin asennuksen peruuntumisen voi estää 64-bittisessä Windowsissa