Adobe Acrobat ja Reader voivat tarkistaa säännöllisesti, onko uusia päivityksiä saatavissa, ja asentaa ne puolestasi. Näitä päivityksiä ovat tärkeät tietoturvan korjauspäivitykset ja tuoteparannukset.

Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC -sovelluksen automaattinen päivittäminen on käytössä oletuksena. Sovelluksen käyttöliittymässä ei ole asetusta tämän määrityksen hallintaa varten.

Järjestelmänvalvojat voivat hallita päivitysasetuksia Adobe Customization Wizard DC -toiminnon tai Windowsin rekisterin avulla.

Adobe Acrobat DC

Voit valita kahdesta tavasta, jolla päivitykset noudetaan:

• Asenna päivitykset automaattisesti (suositus): Acrobat Reader DC ja Acrobat DC tarkistavat tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti, lataavat päivitykset ja asentavat ne automaattisesti. Kun päivitys on valmis, ilmaisinpalkissa näkyy pieni viesti, joka kertoo ohjelmiston tulleen päivitetyksi. Tätä tapaa suositellaan, koska se ei vaadi loppukäyttäjältä mitään toimia. Tapa pitää Acrobat Reader DC:n ja Acrobat DC:n parhaiten ajan tasalla ja suojattuna.
  • Tarkista päivitykset ja asenna ne manuaalisesti: Acrobat Reader DC ja Acrobat DC eivät tarkista päivitysten saatavuutta. Sen sijaan käyttäjän on itse valittava Tarkista päivitykset. Tällä vaihtoehdolla on kaikkein heikoin tietoturva, ja sitä suositellaan vain organisaatioille, jotka asentavat päivitykset järjestelmiinsä muilla tavoilla.

Reader ja Acrobat XI

Päivitysasetuksia voi hallita Acrobatin/Readerin asetuksista.

1. Valitse Muokkaa > Oletusarvot (Windows) tai Acrobat / Adobe Reader > Oletusarvot (Mac OS).
  2. Valitse vasemmasta ruudusta Päivitysohjelma.

Versiossa 11 on neljä päivitysvaihtoehtoa:

• Asenna päivitykset automaattisesti (suositus): Tuote tarkistaa tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti, lataa päivitykset ja asentaa ne automaattisesti. Kun päivitys on valmis, ilmaisinpalkissa näkyy pieni viesti, joka kertoo ohjelmiston tulleen päivitetyksi. Tämä menetelmä pitää Adobe Acrobatin ja Readerin parhaiten ajan tasalla ja suojattuna.
  • Lataa päivitykset automaattisesti, mutta anna minun päättää, milloin ne asennetaan: Tuote tarkistaa tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti ja lataa päivitykset. Ennen kuin päivitys voidaan asentaa, Adobe Acrobat ja Reader kehottavat sinua käynnistämään asennuksen.
  • Ilmoita minulle, mutta anna minun valita, milloin päivitykset ladataan ja asennetaan: Tuote tarkistaa tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti ja ilmoittaa, kun päivitys on valmis ladattavaksi ja asennettavaksi.
  • Älä lataa tai asenna päivityksiä: Tuote ei tarkista päivitysten saatavuutta. Voit sen sijaan etsiä päivityksiä milloin haluat valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset. Tällä vaihtoehdolla on kaikkein heikoin tietoturva, ja sitä suositellaan vain organisaatioille, jotka asentavat päivitykset järjestelmiinsä muilla tavoilla.

Jos haluat muuttaa näitä asetuksia myöhemmin, se onnistuu Oletusarvoissa, kohdassa Päivitysohjelma (valitse Muokkaa > Oletusarvot).

Reader ja Acrobat X

Versiossa 10 on kolme päivitysvaihtoehtoa:

• Asenna päivitykset automaattisesti (suositus): Tuote tarkistaa tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti, lataa päivitykset ja asentaa ne automaattisesti. Kun päivitys on valmis, ilmaisinpalkissa näkyy pieni viesti, joka kertoo ohjelmiston tulleen päivitetyksi. Tämä menetelmä pitää Adobe Acrobatin ja Readerin parhaiten ajan tasalla ja suojattuna.
  • Lataa päivitykset automaattisesti, mutta anna minun päättää, milloin ne asennetaan: Tuote tarkistaa tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti ja lataa päivitykset. Ennen kuin päivitys voidaan asentaa, Adobe Acrobat ja Reader kehottavat sinua käynnistämään asennuksen.
  • Tarkista päivitykset ja asenna ne manuaalisesti: Tuote ei tarkista päivitysten saatavuutta. Voit sen sijaan etsiä päivityksiä milloin haluat valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset. Tällä vaihtoehdolla on kaikkein heikoin tietoturva, ja sitä suositellaan vain organisaatioille, jotka asentavat päivitykset järjestelmiinsä muilla tavoilla.

Jos haluat muuttaa näitä asetuksia myöhemmin, se onnistuu Oletusarvoissa, kohdassa Päivitysohjelma (valitse Muokkaa > Oletusarvot).