Adobe Acrobat Reader DC -sovelluksen asentaminen | Windows

Lataa ja asenna Adobe Acrobat Reader DC -sovellus Windows-käyttöjärjestelmään noudattamalla alla olevia ohjeita.

Mac-käyttäjät: Jos käytössäsi on Mac OS -käyttöjärjestelmä, katso Adobe Acrobat Reader DC -sovelluksen asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmään.

Järjestelmävaatimukset

Tarkista aina ennen asentamista, että järjestelmäsi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Readerin asentaminen vanhoihin käyttöjärjestelmiin

Tarvitset vähintään Windows 7 -käyttöjärjestelmäversion Acrobat Reader DC:n käyttöön. Jos käytössäsi on sitä vanhempi käyttöjärjestelmäversio,
voit asentaa Readerin vanhemman version. Vaiheittaiset ohjeet ovat artikkelissa Adobe Readerin vanhemman version asentaminen | Windows.

Huomautus:

Jos et ole varma, mikä Windows-versio käytössäsi on, katso Mikä Windows-käyttöjärjestelmä minulla on käytössä?

Explorer: Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

Asenna Acrobat Reader DC käyttämällä Internet Exploreria näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Siirry Adobe Acrobat Readerin lataussivulle ja valitse Lataa Acrobat Reader.

3. Kun selaimen alalaitaan ilmestyy tiedoston latausilmoitus, napsauta Suorita.

Huomautus:

Acrobat Reader DC:n asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.

4. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Firefox: Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

Asenna Acrobat Reader DC käyttämällä Mozilla Firefoxia näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Siirry Adobe Acrobat Readerin lataussivulle ja valitse Lataa Acrobat Reader.

3. Kun näkyviin tulee valintaikkuna, napsauta Tallenna tiedosto.

4. Avaa latauskirjasto painamalla näppäinyhdistelmää Ctrl+J. Kun latauskirjaston ikkuna avautuu, kaksoisnapsauta Readerin .exe-tiedostoa.

5. Jos suoritettava tiedosto pyydetään avaamaan, napsauta OK.

Huomautus:

Acrobat Reader DC:n asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.

6. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Chrome: Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

Asenna Acrobat Reader DC käyttämällä Google Chromea näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje kaikki Reader-versiot. Sulje selaimet, joissa on avoinna PDF-tiedosto.
  2. Siirry Adobe Acrobat Readerin lataussivulle ja valitse Lataa Acrobat Reader.

3. Lataa Readerin asennusohjelma valitsemalla Tallenna.

4. Kun ladattu tiedosto näkyy selainikkunan alalaidassa, napsauta Readerin .exe-tiedostoa.

Huomautus:

Acrobat Reader DC:n asennus on kaksivaiheinen. Ensin ladataan asennusohjelma, sen jälkeen asennetaan Reader. Odota, kunnes kumpikin vaihe on suoritettu. Jäljellä oleva aika näkyy edistymispalkissa.

5. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Tarvitsetko vielä apua?

Tunnetut ongelmat ja tarkat vianmääritystiedot ovat kohdassa Adobe Readerin asennuksen vianmääritys | Windows.

Selvitä, onko muilla käyttäjillä samankaltaisia lataus- ja asennusongelmia käymällä Readerin käyttäjäfoorumilla. Kerro ongelmastasi foorumilla, niin voit saada apua muilta käyttäjiltä. Kun kirjoitat foorumeille, kerro käytössä oleva käyttöjärjestelmä ja tuotteen versionumero.