Acrobat Reader DC:n lataus- ja asennusohjeet

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Aloita Acrobat Reader DC:n lataaminen valitsemalla alta Lataa Acrobat Reader DC. Asenna sovellus ja kirjaudu sisään toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Adobe Reader DC -ohjelmisto on maksuton ja luotettu standardi PDF-dokumenttien katseluun, tulostukseen, allekirjoitukseen ja merkintään.)

Ohjeita maksuttoman Document Cloud -jäsenyyden käyttöön

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miten voin rekisteröityä maksuttoman Adobe Document Cloud -tilin ja maksuttomien palveluiden käyttäjäksi?

Rekisteröidy maksuttomien Adobe Document Cloud -palveluiden käyttäjäksi. Kun kirjaudut Adobe ID:lläsi Acrobat Reader DC- tai Acrobat Reader -mobiilisovellukseen, Document Cloud -palvelut ilmestyvät sovellukseesi.

Miten Adobe Document Cloud auttaa yksityiskäyttäjiä, jotka käyttävät Acrobat Reader DC:n maksutonta versiota?

Acrobat Reader DC on ilmainen ja tarjoaa edelleen alan luotettavimman PDF-tiedostojen katselu- ja käyttökokemuksen. Jos rekisteröidyt maksuttomien Adobe Document Cloud -palveluiden käyttäjäksi, voit nyt

• Tallenna tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan.
  • hyödyntää Täytä ja allekirjoita -työkalua, jonka avulla voit täyttää lomakkeet entistä nopeammin ja käyttää omaa automaattista täyttökokoelmaasi tietokoneissa, verkossa ja iPad-laitteissa
  • lähettää ja jakaa suuria tiedostoa helposti muiden kanssa.

Lisätietoja saat Acrobat Reader DC:n usein kysytyistä kysymyksistä.