Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

acrobat_reader_app

Aloita Acrobat Reader DC:n lataaminen valitsemalla alta Lataa Acrobat Reader DC. Asenna ohjelma ja kirjaudu sisään näytön ohjeilla. (Adobe Reader DC -ohjelmisto on ilmainen ja yleisesti luotettu ohjelma PDF-tiedostojen katseluun, tulostamiseen, allekirjoittamiseen ja kommentointiin.)

Ohjeita Document Cloud -ilmaisjäsenyyden käyttöön

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miten Adobe Document Cloud -tilin ja -palvelujen käyttäjäksi rekisteröidytään?

Rekisteröidy maksuttomiin Adobe Document Cloud -palveluihin. Kun kirjaudut Acrobat Reader DC- tai Acrobat Reader -mobiilisovellukseen Adobe ID -tunnuksella, Document Cloud -palvelut tulevat näkyviin sovelluksessa.

Mitä hyötyä Adobe Document Cloudista on Acrobat Reader DC -ilmaisversion käyttäjille?

Acrobat Reader DC on maksuton. Se tarjoaa edelleen alan luotettavimmat PDF-tiedostojen näyttö- ja työstämisominaisuudet. Jos nyt rekisteröidyt Adobe Document Cloudin maksuttomiin palveluihin, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:

• Tallenna tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan.
  • Täytä ja allekirjoita lomakkeet nopeammin Täytä ja allekirjoita -työkalulla hyödyntämällä oman automaattisen täytön kokoelman välitöntä käyttömahdollisuutta tietokoneella, verkossa ja iPad-laitteilla.
  • Lähetä ja jaa suuria tiedostoja kätevästi muille käyttäjille.

Lisätietoja on kohdassa Acrobat Reader DC:n usein kysytyt kysymykset.