Aloita Adobe Animate ‑ohjelmiston käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Animaten lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita Animaten lataaminen valitsemalla alta Lataa Animate. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Animatea?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös lataamiseen tai päivittämiseen. Lisätietoja on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Voinko asentaa Animaten toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Animaten ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.