Lue lisää Photoshop Fix-, Photoshop Mix-, Photoshop Sketch-, Preview CC- ja Lightroom-sovellusten lataamisesta ja asennuksesta mobiililaitteisiin

Adobe Photoshop Fix

Fix_1

Adobe Photoshop Fix yhdistää Adobe Photoshop -työpöytäohjelmiston tehon ja mobiilisovelluksen ketteryyden luovaksi, helppokäyttöiseksi retusointityökaluksi iPhonessa ja iPadissa. Voit korjata, tasoittaa, sulattaa ja vaalentaa valokuvia ja tehdä niihin monenlaisia muitakin muokkauksia ja parannuksia, jotta saat juuri haluamasi tuloksen. Lisäksi Fix-sovelluksen Adobe Creative Cloudiin yhdistetyt työnkulut tarjoavat rajattomasti luovia mahdollisuuksia.

Lataa: iTunes

Adobe Photoshop Fixin usein kysytyt kysymykset

Photoshop Fixin käytön aloittaminen

Adobe Photoshop Mix

Mix_1

Adobe Photoshop Mix yhdistää Adobe Photoshop -ohjelmiston tehon ja mobiilisovelluksen ketteryyden luovaksi, helppokäyttöiseksi valokuvankäsittelytyökaluksi iPhonessa, iPadissa ja Android-puhelimessa. Voit leikata kuvia, yhdistää niitä ja muokata niitä hävittämättä tietoja siten, että alkuperäinen valokuva säilyy ennallaan. Lisäksi Mix-sovelluksen Creative Cloudiin yhdistetyt työnkulut tarjoavat rajattomasti luovia mahdollisuuksia.

Lataa: iTunes | Google Play

Adobe Photoshop Mixin usein kysytyt kysymykset

Photoshop Mixin käytön aloittaminen

Adobe Preview CC

preview_2

Adobe Preview CC on Photoshopin rinnakkaissovellus iOS-käyttöjärjestelmään. Sillä voit esikatsella suunnitelmia reaaliaikaisesti muokatessasi niitä Photoshopilla. Preview CC -sovelluksella voit varmistaa, että suunnitelmasi näyttävät todellisissa laitteissa juuri sellaisilta kuin haluat. Preview CC nopeuttaa suunnittelua ja testausta eri näyttökokoja varten.
Jos dokumentti sisältää piirtoalustoja, Laitteen esikatselu yrittää näyttää oikean piirtoalustan vertaamalla piirtoalustan kokoa ja sijaintia yhdistettyyn laitteeseen.

Lataa: Preview CC ei ole enää ladattavissa, eikä siihen tarjota päivityksiä lokakuusta 2017 alkaen.

Adobe Preview CC:n usein kysytyt kysymykset

Photoshopin ohje | Laitteen esikatselu

Adobe Lightroom for mobile

LR_1

Adobe Lightroomilla voit luoda upeita kuvia. Adobe Photoshop -tekniikkaa hyödyntävällä Lightroom for mobile -sovelluksella voit luoda ja jakaa ammattilaistasoisia kuvia älypuhelimesta tai tabletista. Kun olet valmis viemään valokuvausharrastuksesi uudelle tasolle, Adobe Creative Cloud -valokuvausjäsenyyden kokeilujakson avulla voit tarkastella, järjestää, muokata ja jakaa valokuviasi mobiililaitteisiin, työpöydälle ja verkkoon. Voit säilyttää kaikkia valokuviasi samassa paikassa.

Lataa: iTunes | Google Play

Adobe Lightroom for mobilen usein kysytyt kysymykset

Lightroom for mobilen käytön aloittaminen

Adobe Photoshop Sketch

photoshop_sketch_mnemonic_no_shadow_128px

Adobe Photoshop Sketch yhdistää inspiraation, ilmaisukykyisen piirtämisen ja luovan yhteisön suoraan iPhonessa ja iPadissa. Luonnostele ideasi ja jaa ne Behancessa, jossa saat välitöntä palautetta. Sketch-sovelluksella voit vapaasti etsiä inspiraatiota, kokeilla ideoita ja tarkastella luotettavien kanssakäyttäjien palautetta olinpaikastasi riippumatta.

Lataa: iTunes

Adobe Photoshop Sketchin usein kysytyt kysymykset

Photoshop Sketchin käytön aloittaminen

Katso myös: