Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Prelude ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Preluden Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi Prelude ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata Preluden kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Preluden, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Preluden toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Preluden ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Perusteet

Kuinka aloitan videon muokkaamisen Preludessa?

Saa vaiheittaiset perusohjeet videon käsittelyn ja muokkauksen työnkulkujen oppimiseksi Preludessa.

Mitä pikanäppäimiä Preludessa käytetään?

Katso täydellistä luetteloa Preluden pikanäppäimistä, mikä auttaa sinua virtaviivaistamaan työnkulkuasi.

Kuinka voin optimoida muistin käytön Preludessa?

Voit määrittää Preludelle ja muille ohjelmille varatun muistin määrän kohdassa Muokkaa muistin oletusarvoja. Lue lisää aiheesta muistin oletusarvojen asetus Preludessa.

Voinko mukauttaa Prelude-työtilani?

Kyllä, voit luoda ja tallentaa mukautetun työtilan käyttämällä vaihtoehtoja Ikkuna-valikossa. Lue lisää aiheesta työtilan mukauttaminen tehdäksesi siitä omanlaisesi.

Käsittele & muokkaa videota

Kuinka käsittelen mediaa ja videoleikkeitä Preludeen?

Se riippuu siitä, minkä tyyppistä tiedostoa yrität käsitellä. Opi työvaiheet videon, vain äänen ja kuvatiedostojen käsittelemiseksi Preludeen.

Miten vien raakaleikkauksen Preludeen?

Aloita valitsemalla raakaleikkaus, jonka haluat viedä Projekti paneelista. Saa täydelliset ohjeet aiheesta raakaleikkausten vienti Preludesta.

Voinko lisätä kommentteja videoleikkeisiin?

Kyllä voit lisätä huomautuksia mediatiedostoihin leikkaajalle tai ohjaajalle esikatseluun Adobe Premiere Prossa.

Miten lisään metatietoja elokuvaleikkeisiin Preludessa?

Lisää metatietoja valittuun elokuvaan valitsemalla Ikkuna > Metatiedot. Saa täydelliset ohjeet aiheesta metatietojen lisääminen, tuonti ja vienti elokuvaleikkeiden mukana.

Kuinka käsittelen valokuvia DSLR-kamerasta Preludeen?

Katso tämä nopea opetusohjelma ja opi kuinka käsitellä ja muokata digitaalisia valokuvia kamerastasi Preludeen.

Prelude & Premiere Pro integrointi

Voinko järjestää elokuvaleikkeet ennen niiden käsittelemistä Premiere Prohon?

Kyllä voit.Katso tämä opetusohjelma oppiaksesi lisää aiheesta työnkulku Preludesta Premiere Prohon leikkeiden, alaleikkeiden ja sarjojen järjestelemiseksi.

Yhteisö

Liity keskusteluun.