Vianmääritys & ohje

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Preluden, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Preluden ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilille. Napsauta sitten Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Saa vaiheittaiset perusohjeet videon käsittelyn ja muokkauksen työnkulkujen oppimiseksi Preludessa.

Katso täydellistä luetteloa Preluden pikanäppäimistä, mikä auttaa sinua virtaviivaistamaan työnkulkuasi.

Voit määrittää Preludelle ja muille ohjelmille varatun muistin määrän kohdassa Muokkaa muistin oletusarvoja. Lue lisää aiheesta muistin oletusarvojen asetus Preludessa.

Kyllä, voit luoda ja tallentaa mukautetun työtilan käyttämällä vaihtoehtoja Ikkuna-valikossa. Lue lisää aiheesta työtilan mukauttaminen tehdäksesi siitä omanlaisesi.

Se riippuu siitä, minkä tyyppistä tiedostoa yrität käsitellä. Opi työvaiheet videon, vain äänen ja kuvatiedostojen käsittelemiseksi Preludeen.

Aloita valitsemalla raakaleikkaus, jonka haluat viedä Projekti paneelista. Saa täydelliset ohjeet aiheesta raakaleikkausten vienti Preludesta.

Kyllä voit lisätä huomautuksia mediatiedostoihin leikkaajalle tai ohjaajalle esikatseluun Adobe Premiere Prossa.

Lisää metatietoja valittuun elokuvaan valitsemalla Ikkuna > Metatiedot. Saa täydelliset ohjeet aiheesta metatietojen lisääminen, tuonti ja vienti elokuvaleikkeiden mukana.

Katso tämä nopea opetusohjelma ja opi kuinka käsitellä ja muokata digitaalisia valokuvia kamerastasi Preludeen.

Kyllä voit.Katso tämä opetusohjelma oppiaksesi lisää aiheesta työnkulku Preludesta Premiere Prohon leikkeiden, alaleikkeiden ja sarjojen järjestelemiseksi.

Yhteisö

Liity keskusteluun.