Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Premiere Pro ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Premiere Pron Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi Premiere Pro ei asennus?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Premiere Pron kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Premiere Pron toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Premiere Pron ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, voit edelleen käyttää ilmaisia Creative Cloud -jäsenyysetuja ja kaikkia laitteeseesi tallentamiasi tiedostoja. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Korjaa ja säädä kuvamateriaalia

Kuinka sarjoja luodaan ja muokataan?

Lue kuinka videoita luodaan ja muokataan tässä lyhyiden opetusohjelmien sarjassa.

Miten luodaan hidastettuja kohtauksia tai nopeutetaan toimintaa?

Seuraa tämän artikkelin vaiheita vaihtaaksesi leikkeiden nopeutta ja kestoa.

Voinko korjata epävakaata, käsivaralta kuvattua kuvamateriaalia?

Käytä Käyristyksenvakaintehostetta vakauttaaksesi epävakaita tai nykiviä kuvauksia. Saat vaiheittaiset ohjeet kohdasta Vakauta liike käyristyksenvakaintehosteella.

Miten leikkeen äänenvoimakkuutta muutetaan?

Seuraa tätä opetusohjelmaa säätääksesi äänenvoimakkuutta ja luodaksesi äänen häivytyksiä Äänileikkeiden sekoitus -käyttöliittymässä. Voit oppia muita tekniikoita lukemalla artikkelin Äänenvoimakkuustasojen säätö.

Kuinka voin synkronoida elokuvissani äänileikkeet videon kanssa?

Voit synkronoida äänen ja videon helposti käyttäen Leike > Yhdistä leikkeet. Ohjeet löytyvät tästä artikkelista kohdasta Äänen ja videon synkronointi Yhdistä leikkeet -toiminnolla.

Tekniikat

Kuinka omista mediatiedostoista tehdään proxy-versioita Adobe Premiere Pro -muokkausta varten?

Premiere Pro CC:n proxy-työnkulut sallivat työskentelyn 8K-, HDR- ja nopean kuvataajuuden mediaa käyttäen, jotta voit vaihdella alkuperäisen ja proxy-muodon välillä työskentelyn nopeuttamiseksi. Katso lisätietoja tältä sivulta: Ingest- ja proxy-työnkulku Premiere Pro CC 2015.3 -versiossa.

Mikä on paras tapa työskennellä suuren tarkkuuden tiedostojen kanssa?

Suuren tarkkuuden videon muokkaaminen voi olla hidasta. Voit parantaa suorituskykyä muokkauksen aikana luomalla leikkeitä pienemmällä tarkkuudella, nimeltään välitysmedia. Siirry sen jälkeen takaisin alkuperäisiin tiedostoihin luodaksesi lopullisen tuotoksen. Opi tässä opetusohjelmassa lisää aiheesta Työskentely välitysmedian avulla.

Voinko käyttää DSLR -kameralla kuvattua videota?

Kyllä. Opi tässä opetusohjelmassa, kuinka saat eniten irti DSLR-videoista, DSLR-videon muokkaaminen. Luo diaesityksiä tai ajastettuja kuvasarjoja, tehosteita tai siirtymiä ja tee värisäätöjä.

Kuinka voin luoda sarjan, jossa on useita kameraotoksia?

Seuraa tämän artikkelin ohjeita ja opi muokkaustyönkulku käytettäessä useita kameroita.

Miten luodaan otsikoita tai lähderivejä?

Käytä Titleriä (Tiedosto > Uusi > Otsikko) luodaksesi otsikoita, lähderivejä ja animoituja yhdistelmiä. Katso ohjeita kohdasta Otsikoiden luominen ja muokkaaminen.

Yleiset ongelmat

Miksi saan kääntämisvirheviestin?

Kääntämisvirheet voivat johtua eri syistä. Etsi ratkaisuja kohdasta Kääntämisvirheiden vianmääritys hahmonnuksen tai viennin yhteydessä.

Miksi ääniraita ei toistu?

Miten löydän puuttuvat sarja-asetukset tai koodekit?

Premiere Prolla voi olla vaikeuksia käyttää aktivointipalvelinta, jota jotkin koodekit edellyttävät. Kokeile tämän artikkelin ratkaisuja aiheesta Puuttuvia ominaisuuksia ja sarjaesiasetuksia.

Miksi saan virheilmoituksen videosoitinmoduuleista?

Tämä virhe johtuu usein vanhentuneista tai vioittuneista ohjaimista. Kokeile tämän artikkelin ratkaisuja aiheesta Virhe "Premiere Pro ei löytänyt yhtään toimivaa videosoitinmoduulia".

Miksi Adobe Premiere Pro kaatuu tai jumittuu pian käynnistämisen jälkeen ja näyttää virheilmoituksen ”Initializing MediaCore” (”Alustetaan MediaCore”)?

Voit aloittaa suorittamalla artikkelissa Virheet, jotka liittyvät Premiere Pron kaatumiseen käynnistettäessä luetellut yleiset vianmääritystoimet.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit