Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Audition ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Auditionin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi Audition ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Auditionin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voinko asentaa Auditionin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Auditionin ja muut Creative Cloud -ohjelmistot kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi tai vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Äänittäminen ja äänen tuonti

Mikä on paras tapa määrittää laitteistoni käytettäväksi Auditionin kanssa?

Seuraa tämän artikkelin vaiheita oppiaksesi, kuinka miten äänentoistolaitteisto liitetään Auditionissa.

Kuinka käytän Auditionia äänittämiseen?

Katso tämä video, kun haluat oppia, kuinka äänitiedosto äänitetään, mukaan lukien äänitystasojen säätäminen ja toistosäätimien käyttäminen.

Mikä on paras tapa tuoda äänitiedostoja?

Katso tämä video ja tutustu eri tapoihin tuoda äänitiedostoja ja selata mediaa.

Miksi äänitykseni äänen laatu niin huono?

Eri tekijät voivat aiheuttaa ongelmia äänityksessä. Kokeile tämän artikkelin vinkkejä äänityksen vianmäärityksessä ja toisto- ja monitorointi ongelmissa.

Äänen korjaaminen

Miten tasoitan useiden leikkeiden äänenvoimakkuuden?

Valitse leikkeet ja valitse Leike > Sovita leikkeen äänenvoimakkuus. Lisätietoja löydät kohdasta Kuinka sovittaa, häivyttää ja yhdistää leikkeiden äänenvoimakkuutta.

Voinko säätää leikkeen jonkin osan äänenvoimakkuutta manuaalisesti?

Kyllä. Opi tässä opetusvideossa kuinka äänitasoja säädetään manuaalisesti.

Kuinka pääsen eroon klikkauksista ja poksahduksista?

Katso tämä video, kun haluat oppia, kuinka Click/Pop Eliminator- ja DeClicker-tehosteita käytetään.

Miten poistaa ei-toivotut soinnit ja piip-äänet?

Katso tämä video, kun halua oppia, kuinka äänitiedostoista poistetaan häiriöitä, esimerkiksi sointeja ja piip-ääniä.

Voinko poistaa taustakohinan tai -sihinän?

Kyllä. Opi tässä videossa, kuina Taustakohina puhdistetaan ja sihinää vähennetään.

Tekniikat

Kuinka voin yhdistää äänileikkeitä?

Seuraa tämän artikkelin vaiheita ja opi järjestämään ja muokkaamaan moniraitaleikkeitä.

Miten teen äänileikkeeseen alkuhäivytyksen?

Voit lisätä Auditionissa erilaisia häivytyksiä. Tässä videossa opit Lisäämään häivytyksiä ääneen käyttämällä Auditionin aaltomuotonäyttöä.

Kuinka voin leikata ja liittää ääntä?

Seuraa tämän artikkelin vaiheita ja opi kopioimaan, leikkaamaan, liittämään ja poistamaan ääntä.

Voinko korjata laulajan äänenkorkeutta?

Anna laulajille täydellinen äänenkorkeus käyttäen Auditionin automaattisia äänenkorkeuden korjaustyökaluja. Opi tässä opetusohjelmassa kuinka Äänenkorkeuden automaattinen korjaus tehdään.

Miksi ääneni ei kuulosta stereolta?

Seuraa tätä opetusohjelmaa ja opi, kuinka Stereo Expander -tehostetta käytetään antamaan äänellesi laajemman stereovaikutelman.