Met Animate CC kunt u QuickTime®-films (MOV-bestanden) maken die gebruikers kunnen afspelen met de insteekmodule QuickTime geïnstalleerd op hun computer. Dit gebeurt vaak als mensen met Animate titelreeksen of animatie maken als inhoud van de video. Het gepubliceerde QuickTime-bestand kan worden gedistribueerd als dvd of worden opgenomen in andere toepassingen, zoals Adobe® Director® of Adobe® Premiere® Pro.

Als u een QuickTime-video maakt met Animate, moet u de publicatie-instelling instellen op Flash Professional 3, 4 of 5.

Opmerking:

De QuickTime Player ondersteunt geen Flash Player-bestanden later dan versie 5.