Met jou gedeelde clouddocumenten zoeken

Lees hoe je clouddocumenten waarvoor je bent uitgenodigd om ze te bewerken, te beoordelen of van opmerkingen te voorzien, kunt vinden en openen.

Met jou gedeelde clouddocumenten openen

Je kunt de clouddocumenten die anderen met je hebben gedeeld, gemakkelijk vinden op het tabblad Jouw werk in de Creative Cloud desktop-app.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Ga naar het tabblad Jouw werk.

Tabblad Jouw werk

3. Selecteer > Met jou gedeeld in de linkerzijbalk.

Selecteer je clouddocument in de Creative Cloud desktop-app

4. Selecteer het clouddocument dat je wilt openen en klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer daarna Openen.

Als je de app niet hebt geïnstalleerd en het clouddocument niet kunt openen, wordt gevraagd of je de app wilt installeren.

Opmerking:

Je vindt clouddocumenten die met je zijn gedeeld ook op het tabblad Jouw werk in Creative Cloud-apps en op de Creative Cloud-website.