Creative Cloud-apps openen

Lees hoe je Creative Cloud-apps kunt openen vanaf de Creative Cloud desktop-app.

Apps openen met de Creative Cloud desktop-app

In de Creative Cloud desktop-app zie je in één oogopslag al je Creative Cloud-apps en kun je de apps met één klik starten.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Als je een geïnstalleerde app wilt openen, ga je naar het deelvenster Apps en blader je naar de app die je wilt openen.

Ga naar het tabblad Apps

Opmerking:

Enkele apps, zoals plug-ins voor de Touch-app en de Gaming SDK, kun je niet openen vanuit de Creative Cloud desktop-app.

3. Klik op Openen om de app te starten.

Een Creative Cloud-app openen