We werken eraan uw bestanden in Creative Cloud beter te ondersteunen, inclusief de manier waarop Creative Cloud u helpt effectiever met anderen aan creatieve projecten samen te werken. Terwijl we hiermee bezig zijn, ondervindt u mogelijk enkele veranderingen wanneer u de Creative Cloud-toepassingen gebruikt om uw Creative Cloud-bestanden en -middelen op te roepen.

Wat is er veranderd?

Hoe krijg ik toegang tot mijn Creative Cloud-bestanden?

U kunt op de volgende manieren toegang blijven krijgen tot uw gesynchroniseerde Creative Cloud-bestanden:

We krijgen graag uw feedback terwijl we aan deze verbeteringen werken. U kunt contact met ons opnemen en ons vertellen wat u het belangrijkst vindt wat betreft het beheer van uw creatieve werk en samenwerking op ons Creative Cloud-feedbackforum voor gebruikers.