Wanneer u bepaalde Creative Cloud-toepassingen start, knippert het toepassingsvenster en wordt de toepassing vervolgens afgesloten zonder foutmelding.

Oplossing

Meld u af bij uw Creative Cloud-account en meld u vervolgens opnieuw aan. Hiermee wordt de accountinformatie opnieuw ingesteld en de Creative Cloud-toepassing opnieuw gestart.

1. Mac OS: ga naar Programma's> Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Windows: klik in het menu Start op Zoeken en typ Adobe Creative Cloud.

2. Klik op Afmelden in uw menu Profiel.

3. Als u zich opnieuw wilt aanmelden, voert u uw Adobe ID (meestal uw e-mail) en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

Opmerking:

Als de Creative Cloud-desktopapp wordt afgesloten zonder foutmelding, leest u Creative Cloud-desktopapp sluit onmiddellijk na opstarten.