Zoek hier huidige informatie over Creative Cloud-ondersteuning voor verschillende Mac OS X-versies. En leer hoe u eerdere versies van Creative Cloud-apps installeert, indien nodig.

Zie Nieuwe functies in Creative Cloud voor meer informatie over de meest huidige versie van Creative Cloud.

Zie Systeemvereisten voor Creative Cloud voor informatie over de ondersteunde software en hardware.

Welke versie van Mac OS X heb ik nodig voor de 2015-versie van Creative Cloud?

Voor de 2015-versie van Creative Cloud is Mac OS X 10.9 of later vereist. Als u een oude versie van Mac OS X hebt, moet u uw besturingssysteem bijwerken.

Zie Mac OS X El Capitan veelgestelde vragen over compatibiliteit voor antwoord op vragen over compatibiliteit tussen Mac OS X 10.11 en Creative Cloud-toepassingen.

Welke versie van Mac OS X heb ik?

Ga als volgt te werk om na te gaan welke versie van Mac OS X er is geïnstalleerd:

• Selecteer de optie Over deze Mac in het menu Apple. Het versienummer van het Mac OS dat u gebruikt, wordt weergegeven onder de woorden 'OS X'.
Mac OS-versie

Voor meer informatie raadpleegt u De versie- en buildnummers van OS X op een Mac zoeken.

Upgrade naar de laatste OS X-versie

Ga naar de Mac App Store om een upgrade uit te voeren naar de laatste versie van Mac OS X. Volg de instructies op het scherm om uw upgrade te beginnen. Als u geen breedbandtoegang hebt, kunt u uw Mac ook bijwerken in elke Apple Store.

Voer een upgrade uit naar de Mac OS X El Capitan

Eerdere versies van Creative Cloud-apps installeren

Als u ooit toegang tot vorige versies van apps nodig hebt, kunt u deze downloaden en installeren via de Creative Cloud-desktopapp. Raadpleeg Creative Cloud-apps downloaden en installeren voor meer informatie.

Eerdere versies van Creative Cloud-apps installeren