Acrobat Pro DC

Systeemvereisten

Dit zijn de systeemvereisten voor de Adobe Acrobat Pro DC-software (v2015). De systeemvereisten veranderen voor elke software-update. Zie Opmerkingen bij de release van uw softwareversie voor de meest recente informatie over ondersteunde besturingssystemen en browsers.

Windows

• Processor van 1,5 GHz of sneller
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64 bits), 2012 (64 bits) of 2012 R2 (64 bits); Windows 7 (32 bits en 64 bits), Windows 8, 8.1 (32 bits en 64 bits) of Windows 10 (32 bits en 64 bits)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 of 11; Firefox (ESR)
  • Hardwareversnelling voor video (optioneel)

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, 10.10, 10.11* of 10.12
  • Safari 7 of 8 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op Intel-processor met 64 bits)
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024 x 768

Ondersteuning voor versie 10.11: zie het document met Bekende problemen voor meer informatie.

Mobiele apps* *

Werken met deze gratis mobiele apps is optioneel.

Browser* *

Deze vereisten zijn van toepassing op het Acrobat Pro DC-abonnement en gelden in aanvulling op de zojuist vermelde vereisten.

• Microsoft Windows 10 met Internet Explorer 11, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows 8 met Internet Explorer 10 of hoger, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows 7 met Internet Explorer 8 of hoger, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows Vista met Internet Explorer 8 of 9, Firefox of Chrome
  • Mac OS x 10.9 of hoger met Safari 7 of hoger, Chrome of Firefox

* *  Het hulpprogramma Verzenden ter ondertekening tool dat deel uitmaakt van Acrobat Pro DC-abonnementen is afhankelijk van door Adobe Sign verschafte cloudservices en heeft unieke browservereisten. Vereisten weergeven.

Taalversies

De bureaublad-app van Acrobat DC is beschikbaar in de volgende talen:

Engels

Frans

Duits

Japans

Italiaans

Spaans

Nederlands

Portugees (Brazilië)

Zweeds

Deens

Fins

Noors

Eenvoudig Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Tsjechisch

Pools

Russisch

Turks

Hongaars

Oekraïens

Slowaaks

Sloveens

Frans (Noord-Afrika) ‡

Hebreeuws (Midden-Oosten) §

Arabisch (Midden-Oosten) §

Alleen beschikbaar in Windows.

De taalversie Frans (Noord-Afrika) biedt een Franse gebruikersinterface waarbij 'van rechts naar links'-taalondersteuning voor het Arabisch/Hebreeuws standaard is ingeschakeld.

§ Voor het Arabisch en Hebreeuws wordt de Engelstalige gebruikersinterface toegepast, waarbij 'van rechts naar links'-taalondersteuning voor het Arabisch/Hebreeuws standaard is ingeschakeld.

De mobiele app van Acrobat Reader is beschikbaar in alle bovenstaande talen, behalve Hongaars, Frans (Noord-Afrika), Slowaaks, Sloveens en Oekraïens. Talen die van rechts naar links worden geschreven, worden niet ondersteund.

De browser-app voor PDF-services is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Braziliaans Portugees, Deens, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Spaans en Zweeds.

De taalbeschikbaarheid varieert wanneer u werkt met functies die worden ondersteund door de Adobe Document Cloud-services. Zie Taallagen van Document Cloud voor meer informatie.

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het privacybeleid van Adobe. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Opmerking:

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het Privacybeleid van Adobe. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Acrobat Standard DC

Systeemvereisten

Dit zijn de systeemvereisten voor de Adobe Acrobat Standard DC-software (v2015). De systeemvereisten veranderen voor elke software-update. Zie Opmerkingen bij de release van uw softwareversie voor de meest recente informatie over ondersteunde besturingssystemen en browsers.

Windows

• Processor van 1,5 GHz of sneller
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64 bits), 2012 (64 bits) of 2012 R2 (64 bits); Windows 7 (32 bits en 64 bits), Windows 8, 8.1 (32 bits en 64 bits) of Windows 10 (32 bits en 64 bits)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 of 11; Firefox (ESR)
  • Hardwareversnelling voor video (optioneel)

Mobiele apps*

Werken met deze gratis mobiele apps is optioneel.

Browser*

Deze vereisten zijn van toepassing op het Acrobat Standard DC-abonnement en gelden in aanvulling op de zojuist vermelde vereisten.

• Microsoft Windows 10 met Internet Explorer 11, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows 8 met Internet Explorer 10 of hoger, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows 7 met Internet Explorer 8 of hoger, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows Vista met Internet Explorer 8 of 9, Firefox of Chrome

* Voor het hulpmiddel Verzenden ter ondertekening, dat onderdeel vormt van een Acrobat Standard DC-abonnement, gelden unieke browservereisten. Vereisten weergeven.

Taalversies

De bureaublad-app van Acrobat DC is beschikbaar in de volgende talen:

Engels

Frans

Duits

Japans

Italiaans

Spaans

Nederlands

Portugees (Brazilië)

Zweeds

Deens

Fins

Noors

Eenvoudig Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Tsjechisch

Pools

Russisch

Turks

Hongaars

Oekraïens

Slowaaks

Sloveens

Frans (Noord-Afrika) ‡

Hebreeuws (Midden-Oosten) §

Arabisch (Midden-Oosten) §

Alleen beschikbaar in Windows.

De taalversie Frans (Noord-Afrika) biedt een Franse gebruikersinterface waarbij 'van rechts naar links'-taalondersteuning voor het Arabisch/Hebreeuws standaard is ingeschakeld.

§ Voor het Arabisch en Hebreeuws wordt de Engelstalige gebruikersinterface toegepast, waarbij 'van rechts naar links'-taalondersteuning voor het Arabisch/Hebreeuws standaard is ingeschakeld.

De mobiele app van Acrobat Reader is beschikbaar in alle bovenstaande talen, behalve Hongaars, Frans (Noord-Afrika), Slowaaks, Sloveens en Oekraïens. Talen die van rechts naar links worden geschreven, worden niet ondersteund.

De browser-app voor PDF-services is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Portugees (Brazilië), Deens, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Spaans en Zweeds.

De taalbeschikbaarheid varieert wanneer u werkt met functies die worden ondersteund door de Adobe Document Cloud-services. Zie Taallagen van Document Cloud voor meer informatie.

Opmerking:

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het Privacybeleid van Adobe. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.