Als een nieuwe versie van een Creative Cloud-app ontbreekt in de Creative Cloud-desktopapp, gebruik dan een van deze methoden om het deelvenster Apps bij te werken. De nieuwe versie wordt dan als beschikbaar voor download weergegeven in de desktopapp.

Afmelden en opnieuw aanmelden bij de Creative Cloud-desktopapp

Wanneer u zich af- en vervolgens weer aanmeldt, kan de Creative Cloud-desktopapp opnieuw worden ingesteld, en werkt het systeem de lijst met beschikbare apps bij.

1. Klik op het Creative Cloud-pictogram op uw taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS) om de Creative Cloud-desktopapp te openen.

2. Klik op Afmelden in uw menu Profiel.

3. Als u zich opnieuw wilt aanmelden, voert u uw Adobe ID (meestal uw e-mail) en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

Download nieuwe apps rechtstreeks van de website

U kunt de laatste versie van de software ook downloaden door rechtstreeks naar Adobe.com te gaan

1. Meld u aan bij uw Adobe ID-account met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de Creative Cloud-toepassingscatalogus op de knop Downloaden voor de app die u wilt downloaden. De download van uw app gaat van start.