Nieuwe versies ontbreken in het deelvenster Apps in de Creative Cloud desktop-app

Ontdek wat je kunt doen als een nieuwe versie van een Creative Cloud-app ontbreekt in de Creative Cloud desktop-app.

Als een nieuwe versie van een Creative Cloud-app ontbreekt in de Creative Cloud desktop-app, probeer dan een van deze oplossingen om het deelvenster Apps bij te werken.

Afmelden en weer aanmelden bij de Creative Cloud desktop-app

Door je af te melden en weer aan te melden, stel je de Creative Cloud desktop-app opnieuw in en zorg je ervoor dat het systeem de lijst met beschikbare applicaties bijwerkt.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram  op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Afhankelijk van jouw versie van de Creative Cloud desktop-app selecteer je het pictogram Account in de rechterbovenhoek en selecteer je daarna Afmelden.

Afmelden via de Creative Cloud desktop-app

3. Meld je weer aan bij je Adobe-account.

Nieuwe applicaties rechtstreeks downloaden van de website

Je kunt de nieuwste versie van de software ook downloaden van Adobe.com.

1. Meld je aan op de pagina met de catalogus met Creative Cloud-apps.

2. Selecteer de knop Downloaden naast de app die je wilt downloaden. De app wordt gedownload.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?