Nieuwe releases ontbreken in het deelvenster Apps in de Creative Cloud-desktopapp

Als een nieuwe versie van een Creative Cloud-toepassing ontbreekt in de Creative Cloud-desktopapp, gebruik dan een van deze methoden om het deelvenster Apps bij te werken.

Afmelden en opnieuw aanmelden bij de Creative Cloud-desktopapp

Door u af- en vervolgens weer aan te melden, wordt de Creative Cloud-desktopapp mogelijk opnieuw ingesteld en werkt het systeem de lijst met beschikbare apps bij.

1. Open de Creative Cloud-desktopapp. (Klik op het  pictogram op uw Windows taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van de app en klik vervolgens op Afmelden.

Afmelden via de Creative Cloud desktop-app

3. Meld u weer aan bij uw Adobe-account.

Nieuwe apps rechtstreeks van de website downloaden

U kunt de nieuwste versie van de software ook downloaden via Adobe.com.

1. Meld u aan bij de cataloguspagina met alle Creative Cloud-apps.

2. Klik op de knop Downloaden naast de app die u wilt downloaden. De download van uw app gaat van start.