Ga aan de slag met Adobe Lightroom voor Apple TV.

Leer hoe u de app Adobe Photoshop Lightroom voor Apple TV op uw Apple TV (vierde generatie of nieuwer) kunt downloaden en installeren. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, kunt u al uw gesynchroniseerde Lightroom-cloudfoto's en -video's bekijken op uw tv-scherm.

Opmerking:

De app Adobe Photoshop Lightroom voor Apple TV is compatibel met Apple TV vierde generatie of nieuwer met tvOS 11 of later.

Kies Instellingen > Algemeen > Over in het startscherm van de Apple TV om uw apparaatmodel en de versie van het besturingssysteem te achterhalen. Voor aanvullende informatie raadpleegt u de Apple-documentatie: https://support.apple.com/en-us/HT200008.

U kunt de app Adobe Photoshop Lightroom voor Apple TV installeren op uw Apple TV (vierde generatie of nieuwer) door onderstaande stappen te volgen voor het verkrijgen van de app in de App Store en aanmelden met uw Adobe ID, Facebook of Google.

1. Ga naar de App Store op uw Apple TV (4e generatie of nieuwer). Zoek naar 'Lightroom' en downloadt de app Adobe Photoshop Lightroom.

Tegelpictogram van Adobe Photoshop Lightroom voor Apple TV
    Download Adobe Photoshop Lightroom voor Apple TV vanuit de App Store
  2. Open de app Adobe Photoshop Lightroom en navigeer naar het aanmeldingsscherm.

Op het scherm wordt een verificatiecode weergegeven.

Opmerking:

De verificatiecode vervalt na tien minuten; dit wordt aangegeven door de timer onder de code. Zodra de timer op nul staat, wordt de huidige verificatiecode automatisch gereset en verschijnt er een nieuwe code.

Zescijferige code weergegeven op uw tv
    Zescijferige code weergegeven op uw tv

3. Ga naar lightroom.adobe.com/tv in de webbrowser van uw computer of mobiele apparaat.

4. Meld u aan met uw Adobe ID, Facebook of Google.

5. Nadat u zich hebt aangemeld, voert u de verificatiecode van zes cijfers in die wordt weergegeven op uw tv en klikt/tikt u op Voltooien.

De zescijferige code invoeren in uw browser
    De zescijferige code invoeren in de webbrowser

6. Als de verificatie is geslaagd, geeft Lightroom voor Apple TV automatisch uw Lightroom-cloudfoto's weer op de tv.

Opmerking:

Lightroom-albums weergegeven op uw tv
    Uw Lightroom-albums weergegeven op de tv

U bent nu gereed om de app Adobe Photoshop Lightroom voor Apple TV te gebruiken. U kunt uw Lightroom-cloudfoto's en -video's bekijken en een presentatie van uw foto's/video's afspelen op uw tv.

Zie voor meer informatie Lightroom-foto's en -video's weergeven op uw tv.