Adobe Muse CC op de juiste wijze van Mac OS en Windows (XP, versie 7 en versie 8) verwijderen

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Als u Muse CC op de juiste wijze van uw computersysteem wilt verwijderen, gebruikt u de Creative Cloud-desktopapp (zie Creative Cloud-apps verwijderen).Als u liever handmatig wilt verwijderen, raadpleegt u de toepasselijke sectie hieronder.

Mac OS

1. Ga in Finder naar HD > Programma's > Hulpprogramma's > Adobe-installatieprogramma's.

Muse verwijderen
  2. Dubbelklik op Adobe Muse verwijderen in de Adobe-map met installatieprogramma's.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

Windows XP

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Software.

2. Ga naar Adobe Muse in de lijst met toepassingen, selecteer de toepassing en klik op Verwijderen.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

Windows 7

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen.

2. Ga naar Adobe Muse in de lijst met toepassingen en dubbelklik erop.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

Windows 8

1. Klik met de rechtermuisknop op de linkeronderhoek van het bureaublad/startscherm en kies Configuratiescherm in het pop-upmenu.

2. In het Configuratiescherm kiest u Een programma verwijderen onder de categorie Programma's.

Een programma verwijderen
  3. Ga naar Adobe Muse in de lijst met toepassingen en dubbelklik erop.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.