Følg fremgangsmåten under for å komme i gang med Adobe Illustrator-programvaren.

Slik laster du ned og installerer Illustrator

ai_appicon_128

Installerer du for første gang eller på en ny enhet?
Klikk Få Illustrator på skrivebordet nedenfor for å begynne å laste ned på skrivebordet. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. Hvis dette er første gang du installerer en Creative Cloud-app, installeres også Creative Cloud-skrivebordsappen.

Du har allerede tilgang til Illustrator på iPad hvis du er Creative Cloud-abonnent. Bare last ned appen og ta kreativiteten din til nye høyder. Klikk på Få Illustrator på iPad nedenfor for å begynne å laste ned og følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere.

Trenger du hjelp med planen?

Jeg kjøpte feil plan. Hvordan bytter jeg abonnement?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Illustrator?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Illustrator. For mer informasjon, se Logg på for å aktivere Adobe-apper.

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. For mer informasjon, se Finne og skrive ut Adobe-fakturaen.