Følg fremgangsmåten under for å komme i gang med Adobe Illustrator-programvaren.

Slik laster du ned og installerer Illustrator

laptop-download

Klikk på Last ned Illustrator nedenfor for å laste ned Illustrator. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Illustrator?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Illustrator. Du finner mer informasjon i Logge av og på for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Illustrator på en annen datamaskin?

Du kan installere Illustrator og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere programmet på en tredje datamaskin, må du først deaktivere den på en av de andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.