Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Media Encoder?

Du kan laste ned Media Encoder fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvorfor lar ikke Media Encoder seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Media Encoder?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Media Encoder på en annen datamaskin?

Du kan installere Media Encoder og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Eksportere video

Kan jeg eksportere fra Premiere Pro uten å avbryte arbeidet?

Ja. Klikk på i stedet for Eksporter i Eksporter-menyen i Premiere Pro. Dette forhindrer at Premiere Pro fryser mens du eksporterer. Se denne korte videoinnføringen for å lære mer om hvordan du bruker Media Encoder som bakgrunnseksportkilde for Premiere Pro.

Hvordan eksporterer jeg en video til YouTube?

Velg YouTube som publiseringsmål i fanen Publiser i dialogboksen for eksportinnstillinger. Se på denne korte videoen for å lære hele arbeidsflyten for publisering til YouTube.

Kan jeg eksportere en video til twitter?

Ja. Velg Twitter som publiseringsmål i fanen Publiser i dialogboksen for eksportinnstillinger. Se på denne korte videoen for å lære hele arbeidsflyten for publisering til Twitter.

Hvordan oppdaterer jeg eksportinnstillingene i Media Encoder?

Velg Rediger > Eksportinnstillinger for å åpne menyen for eksportinnstillinger. Følg disse instruksjonene for å finjustere eksportinnstillingene.

Hvordan gjengir jeg med maksimal dybde når jeg koder og eksporterer?

Velg å bruke maksimal gjengivelseskvalitet eller gjengi med maksimal bitdybde i dialogboksen for eksportinnstillinger. Lær mer om hvordan du aktiverer og bruker maksinnstillingene for bitdybde.

Vanlige problemer

Hvorfor er det røde delbilder i videoen min når jeg eksporterer fra Premiere Pro?

Det kan være et problem med kodingen av videoen. Når Media Encoder kommer over delbilder som ikke kan omkodes, blir disse erstattet av røde delbilder. Lær mer om hvordan du fikser røde delbilder i Premiere Pro-eksporter.

Hvorfor har jeg dupliserte delbilder etter eksport av H.264-video?

Det kan hende at Media Encoder-versjonen din er utdatert. Hvis du har et Creative Cloud-abonnement som gir tilgang til Media Encoder, kan du lære mer om hvordan du laster ned oppdateringer til appen.

Hvorfor kan jeg ikke eksportere DNxHD MXF-filer til Premiere Pro eller After Effects?

Dette kan skyldes flere forskjellige ting. Prøv å endre standardinnstillingene for koding, bytte filformat eller installere Media Encoder på en annen maskin for å løse dette problemet.

Fellesskap

Populære, relaterte fora