export_pdf_logo_SCREEN_RGB_88x84px

Adobe Export PDF er en nettbasert Adobe Document Cloud-tjeneste. Ved hjelp av den kan du enkelt konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- og RTF-dokumenter (Rich Text Format).

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe Export PDF. Du trenger Acrobat DC for å redigere PDF-filer. Se Acrobat-produktsiden.

Merk:

I Adobe Document Cloud-nettgrensesnittet kan du konvertere PDF-filer til PowerPoint hvis du har abonnement på Adobe PDF Pack.

Administrere Adobe Export PDF-kontoen

• Når du skal administrere kontoen, logger du deg på Document Cloud-startsiden på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google). Klikk på Konto (brukerikon) oppe til høyre i Adobe Document Cloud-vinduet, og velg deretter Adobe-konto. Siden Adobe-konto åpnes i en ny fane.
  • Klikk på Behandle abonnement under Abonnementsinformasjon på Adobe-kontosiden for å oppgradere kontoen eller administrere abonnementet.

Eksportere PDF til Word eller Excel på nettet

Fremgangsmåte for å eksportere PDF:

1. Logg deg på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Klikk på Eksporter PDF under Hurtigstart.

Velg Eksporter PDF
  3. Gjør ett av følgende for å velge PDF-filen du vil eksportere, og klikk deretter på Fortsett:

• Velg filer fra Nylige- eller Filer-listen.
    • Du kan også legge inn filer fra datamaskinen eller dra og slippe filer i området som er uthevet.
    Velge en fil fra Nylige-listen
    Velge en fil på datamaskinen
  4. Hvis du skal velge flere PDF-filer å eksportere, klikker du på Legg til filer og velger de ønskede filene fra Nylige- eller Filer-listen, eller på datamaskinen, og klikker deretter på Fortsett.

Legge til flere filer
  5. Gjør ett av følgende i det samme popup-vinduet:

1. Velg ønsket filformat fra rullegardinlisten Konverter til.
    2. Velg språket for dokumentet du eksporterer, fra rullegardinlisten Dokumentspråk.

Merk: Adobe PDF Pack beholder ikke språkinnstillingene mellom hver økt. Pass derfor på at du velger riktig språk hver gang du konverterer et dokument med OCR.

Velge filformat og dokumentspråk
  6. Klikk på Eksporter til.

7. Den valgte PDF-filen blir lastet opp til serveren, og innholdet blir eksportert til ønsket format. Klikk på Last ned-ikonet for å lagre filen på datamaskinen eller enheten din.

Last ned den eksporterte filen

En kopi av den eksporterte filen blir også lagret på Adobe Document Cloud-kontoen. Nylige-listen nederst på siden viser alle filene du har eksportert i det siste. Alternativt kan du klikke på Filer i sidefeltet på Adobe Document Cloud-startsiden for å få en oversikt over filene.

Eksportere PDF-filer til Word eller Excel fra Acrobat Reader-skrivebordsapp

1. Åpne PDF-filen i Acrobat Reader.

2. Klikk på Logg på oppe i høyre hjørne av vinduet.

Klikk på Logg på.
  3. Logg på med Adobe ID og passord, eller med din sosiale konto (Facebook eller Google).

Logge på Adobe Document Cloud
  4. Klikk på Konverter i ruten til høyre.

Klikk på Eksporter PDF
  5. Velg ønsket filformat og dokumentspråk.

6. Klikk på den store blå knappen Konverter.

Klikk på Konverter
  7. Klikk på Lagre som for å laste ned den konverterte filen.

Klikk på Lagre som

Eksportere PDF-filer til Word eller Excel fra Acrobat Reader-mobilapp

1. Trykk for å åpne filen i Acrobat Reader Mobile-appen.

1new
  2. Klikk på det blå ikonet oppe til venstre i appen.

2_A
  3. Trykk på Eksporter PDF.

3_a
  4. Velg utdatafilformat fra listen over alternativer.

export-from-pdf_1
  5. Dokumentet vil bli sendt til konvertering, og den samme meldingen vil også bli vist i appen.

sent-for-conversion1
  6. Etter konvertering vil filen bli lagret i Document Cloud.

6new
  7. Hvis du vil laste ned resultatfilen, logger du deg på Document Cloud med samme Adobe ID og passord. Klikk på Behandle filer på hovedmålsiden.

Untitled
  8. Den konverterte filen vises på listen.

Capture
  9. Velg filen, og klikk på Last ned oppe til høyre for å laste filen ned.

Capture_1