Lightroom starter eller lukker ikke automatisk etter oppstartsskjermen

Problem

Du får ikke startet Lightroom etter å ha oppdatert det fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 1: Logg deg av og på Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Logg av og logg på igjen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Klikk her for instrukser.

2. Start Lightroom.

Løsning 2: Gi nytt navn til mappene SLCache og SLStore

1. Endre navnet på mappen SLCache til SLCacheold på følgende plassering:

Windows: C:\Programfiler (x86)\Common files\Adobe

Mac: Systembibliotek/Programstøtte/Adobe

2. Endre navnet på mappen SLStore, som du finner på følgende plassering, til SLStoreold:

Windows: C:\ProgramData\Adobe

Mac: Systembibliotek/Programstøtte/Adobe

3. Start Lightroom og logg deg på.