Finn ut hvordan du enkelt kan bytte mellom et kredittkort eller PayPal som din foretrukne betalingsmetode.

Bytte mellom et kredittkort og PayPal

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.
  3. Klikk på Administrer plan.

4. Klikk på Administrer betaling.

Popup-vinduet Rediger betalingsmåten vises.

Rediger betalingsmåten

Merk:

Hvis popup-vinduet Rediger betalingsmåten ikke vises, og du i stedet ser skjermen Planinformasjon, må du kontakte oss for å endre betalingsmåten din. I land som håndteres av Digital River, Adobes partner innen netthandel, er det ikke mulig å gjøre endringer på nett.

5. I popup-vinduet Rediger betalingsmåten som åpnes, velger du en betalingsmåte, enten kredittkort eller PayPal, og gjør deretter ett av følgende:

• PayPal til kredittkort: Hvis du bytter fra PayPal til kredittkort, må du oppgi kredittkortopplysningene dine.
    • Kredittkort til PayPal: Hvis du bytter fra kredittkort til PayPal, klikker du på Logg på PayPal og følger instruksjonene på PayPal-nettstedet. Du blir deretter sendt tilbake til Adobe-nettstedet.

PayPal til kredittkort

Bytte mellom PayPal og kredittkort
    Bytte mellom PayPal og kredittkort

Kredittkort til PayPal

Bytte mellom kredittkort og PayPal
    Bytte mellom kredittkort og PayPal

6. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Merk:

Hvis det samme kredittkortet er knyttet til flere abonnementer, oppdateres alle abonnementene når du endrer kredittkortinformasjonen for ett av dem.