Legg til og bruk telefonnummeret ditt for å tilbakestille Adobe ID-passordet.

Når du logger deg på Adobe ID-kontoen din, minner Adobe deg noen ganger om å legge til mobilnummeret ditt for kontogjenoppretting. Når du har lagt til mobilnummeret, kan du tilbakestille passordet ditt ved hjelp av en kode som sendes til mobilen din.

Vil du ikke bruke mobiltelefonen for å tilbakestille passordet?

Det er ikke obligatorisk å oppgi et telefonnummer. Du kan tilbakestille passordet ved hjelp av e-postadressen som er knyttet til Adobe ID-kontoen din. Hvis du legger til et mobilnummer, kan du imidlertid enkelt tilbakestille passordet ved hjelp av mobiltelefonen.

Hvis du ikke vil legge til mobilnummeret ditt nå, klikker du på HOPP OVER.

Klikk på HOPP OVER

Legg til telefonnummer for kontogjenoppretting

1. Klikk på flaggikonet, og velg deretter landet du bor i, for eksempel USA.

Angi land

Landskoden for landet du valgte, vises automatisk.

Landskode er automatisk lagt til
  2. Skriv inn mobilnummeret etter landskoden.

Legg til ditt telefonnummer

Merk:

Du trenger ikke legge til bindestreker eller mellomrom som en del av mobilnummerformatet. Systemet legger automatisk til bindestreker eller mellomrom i henhold til formatet som kreves for landet ditt.

3. Klikk på Send melding.

Send melding

En seks-sifret bekreftelseskode sendes til mobilnummeret ditt.

4. Sjekk mobiltelefonen din, og skriv inn den seks-sifrede bekreftelseskoden. Klikk på Verifiser.

Skriv inn bekreftelseskode

Mobilnummeret ditt er lagt til i Adobe ID-kontoen din. Nå kan du tilbakestille passordet ved hjelp av telefonen.

Telefonnummeret er lagret

Kontakt oss hvis du ikke får lagt til mobilnummeret ditt.

Legg til telefonnummer for kontogjenoppretting direkte i Adobe ID-kontoen

Du kan også legge til telefonnummeret direkte i Adobe ID-kontoen din. Se Legg til telefon for gjenoppretting av konto for mer informasjon.

Endre telefonnummer

For å endre telefonnummeret som er knyttet til Adobe ID-kontoen, kan du se Endre adresse eller telefonnummer.

Tilbakestill passordet ved hjelp av mobilen

Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet ditt ved hjelp av telefonen, dersom du får feilmeldingen "Adobe ID og passord samsvarer ikke":

1. Gå til Adobe ID-kontoen din.

2. Klikk på Glemt passordet? i påloggingsvinduet.

forgot password
  3. Legg inn e-postadressen som er tilknyttet Adobe ID-kontoen din, i vinduet Glemt passord, og klikk på Neste.

email address

Får du ikke slettet teksten som vises i feltet "E-postadresse"? Bare klikk i feltet og begynn å skrive.

Hvis du får feilmeldingen "Den angitte e-postadressen kunne ikke samsvares med en konto i arkivet", må du prøve en annen e-postadresse.

4. Velg hvordan du vil tilbakestille passordet ditt, i vinduet "Tilbakestill passordet", og klikk på Neste.

Velg mellom e-post- eller telefongjenoppretting

Hvis du ikke har lagt til telefonnummeret ditt i kontoen din, eller hvis du velger å tilbakestille passordet via e-post, sender Adobe en e-post til adressen du har registrert, med instruksjoner for å tilbakestille passordet. Se Administrer Adobe ID-kontoen for informasjon om hvordan du legger til et telefonnummer for gjenoppretting.

Merk:

Se Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe dersom du ikke finner noen e-post fra Adobe i innboksen din.

Har du ikke tilgang til e-posten? Se avsnittet Har ikke tilgang til e-post i Feilsøking for Adobe ID-konto og pålogging.

Hvis du velger å tilbakestille passordet ved hjelp av telefonnummeret ditt, sendes en bekreftelseskode til ditt registrerte telefonnummer.

5. Legg inn den 6-sifrede bekreftelseskoden i vinduet "Sjekk telefonen din", og klikk på Bekreft.

Skriv inn bekreftelseskode
  6. Skriv inn passordet to ganger i vinduet "Tilbakestill passordet", og klikk på Tilbakestill passordet.

reset password

Passordet ditt blir tilbakestilt.