Opprett en konto

Lær hvordan du oppretter en Adobe Stock-konto for bidragsytere.

Slik oppretter du en konto

I DENNE VIDEOEN viser vi deg trinn for trinn hvordan du oppretter en ny konto og sender inn et gyldig skatteskjema.

1. Logg på: Gå til portalen for bidragsytere og logg på med din Adobe ID.

Logg på Adobe Stock

2. Registrer deg for å få en Adobe ID hvis du ikke allerede har en.

Registrer deg for å få en Adobe ID hvis du ikke allerede har en

3. På dette trinnet kan Fotolia-bidragsytere synkronisere kontoene sine

4. Klikk på knappen "Last opp min første ressurs", så er du klar til å sette i gang!

Merk:

Klikk på knappen "Last opp min første ressurs" – enten du er klar til å starte opplasting eller ikke. Dette er siste trinn i prosessen for kontooppretting.

5. Last opp skatteskjema i Bidragsyterkonto-fanen i portalen. Klikk her hvis du vil vite mer og se vanlige spørsmål om skatt.