Brukerveiledning Avbryt

Opprett en konto

1. Brukerhåndbok for Stock-bidragsytere
  2. Gode grunner til å bidra til Adobe Stock
    1. Fordeler med å bidra
    2. Hva vi er på utkikk etter
    3. Tips til hvordan du får godkjent bidragene dine
  3. Opprette og administrere din egen konto
    1. Opprette en konto
    2. Administrere profilsiden din i Bidragsyter-portalen
    3. Navigere i kontoen
    4. Trenger du hjelp?
  4. Juridiske retningslinjer
    1. Konto- og innsendingsretningslinjer
    2. Juridisk terminologi og opphavsrett
    3. Modellklarering og beskyttelse
    4. Krav til eiendomsklarering
    5. Kjente bilderestriksjoner
    6. Bruk av innholdet ditt
    7. Rapportere mistanke om misbruk av åndsverk
  5. Krav til innhold
    1. Krav til fotografier og illustrasjoner
    2. Krav til vektorer
    3. Krav til videoer
    4. Krav til generativt AI-innhold
    5. Krav til PNG-filer med gjennomsiktighet
    6. Krav til illustrerende redaksjonelt innhold
    7. Krav til maler for bevegelsesgrafikk
    8. Krav til designmaler
    9. Premium- og 3D-samlinger
    10. Retningslinjer for mangfoldig og inkluderende innhold
  6. Klargjøre og laste opp innholdet ditt
    1. Ting du bør gjøre og ting du bør unngå når det gjelder bilder
    2. Ting du bør gjøre og ting du bør unngå når det gjelder vektorer
    3. Ting du bør gjøre og ting du bør unngå når det gjelder videoer
    4. Laste opp innhold
    5. Laste opp en modell- eller eiendomsklarering
  7. Gi en effektiv beskrivelse av innholdet ditt
    1. Titler og nøkkelord
    2. Velge riktig kategori
    3. Redigere og slette filer
    4. Bruke CSV-filer for organisering
  8. Vurderingsprosessen
    1. Selve gjennomgangen
    2. Årsaker til avvisning av innhold
    3. Kvalitetsrelaterte og tekniske problemer
    4. Lignende innhold kontra spam
  9. Betaling og skatt
    1. Få betalt
    2. Informasjon om royalty for bidragsytere
    3. Vanlige spørsmål om skatter og avgifter for bidragsytere

Lær hvordan du raskt oppretter en Adobe Stock-konto for bidragsytere.

Slik oppretter du en konto

Følg trinnene nedenfor eller se denne videoen for å se hvordan du oppretter en konto og sender inn skatteskjemaet.  Husk at du må være minst 18 år for å kunne bidra med innhold til Adobe Stock.

1. Hvis du ennå ikke har en gratis Adobe ID, klikker du på Bli medlem nå-knappen og følger trinnene for å opprette en. Hvis du har en Adobe ID, klikker du på knappen Koble til Adobe ID-en min.

2. Logg på med Adobe ID-en og passordet.

3. Selv om du ikke er klar til å laste opp ressurser ennå, klikker du på Last opp min første ressurs-knappen for å fullføre registreringsprosessen.

4. Klikk på Bidragsyterkonto øverst på den nye kontosiden.

1. Rediger visningsnavnet som Adobe Stock-kunder vil få se på Bidragsyter-siden. Du kan også justere e-postpreferansene etter eget ønske.

5. Klikk på knappen Legg til skatteinformasjon for å fylle ut og sende inn skatteskjemaet.

6. Da er alt klart! Begynn å sende inn innholdet ditt til Adobe Stock i dag.