Lær hvordan du oppretter en Adobe Stock-konto for bidragsytere.

Slik oppretter du en konto

1. Logg på: Gå til portalen for bidragsytere og logg på med din Adobe ID.

Påloggingsside
    Logg på Adobe Stock
  2. Registrer deg for å få en Adobe ID hvis du ikke allerede har en.

Registrer deg for Adobe ID
    Registrer deg for å få en Adobe ID hvis du ikke allerede har en
  3. Du blir deretter spurt om du er Fotolia-bidragsyter: Hvis du er det, leser du Informasjon for Fotolia-bidragsytere nedenfor. Hvis du ikke er det, går du videre til neste trinn.

Spørsmål om Fotolia
    På dette trinnet kan Fotolia-bidragsytere synkronisere kontoene sine
  4. Gå til kontoen din: Velg fanen Bidragsyter-konto.

Konto-fanen
    Velg fanen Bidragsyter-konto

Merk:

I stedet for å gå til fanen Bidragsyter-konto, kan du velge å laste opp et bilde på dette stadiet. Da blir du i så fall bedt om å laste opp legitimasjonen din etter at bildet er sendt inn.

5. Bekreft identiteten din: Øverst i fanen Bidragsyter-konto finner du et varsel som ber deg om å laste opp en offentlig godkjent legitimasjon. Velg Start

Bekreft identiteten din
    Velg Start for å laste opp legitimasjonen din
  6. Last opp en offentlig godkjent legitimasjon: Før du sender inn innhold, må du laste opp et bilde av en gyldig, offentlig godkjent legitimasjon med bilde som en JPEG-fil (f.eks. pass eller førerkort) for å bekrefte identiteten og alderen din.

Hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din ut fra informasjonen du har oppgitt, ber vi deg om å laste den inn på nytt.

Vanlige problemer knyttet til legitimasjon:

• Legitimasjonen er utløpt
    • Navnet på legitimasjonen stemmer ikke med navnet på eieren av bidragsyterkontoen
    • Legitimasjonen du har lastet opp, er ikke en offentlig godkjent legitimasjon vi godtar (studentbevis fra en høyskole er f.eks. ikke godkjent legitimasjon).

For at vi skal kunne lisensiere innholdet ditt må identiteten din være bekreftet med en gyldig, offentlig godkjent legitimasjon med bilde.

Spørsmål om legitimasjon
    Klikk på Velg ID (JPEG), og finn legitimasjonen din

Merk:

Den offentlig godkjente legitimasjonen din overføres og behandles via https, og krypteres og lagres på serverne våre i EU. Adobes ansatte i USA eller EU vil gå gjennom bidragsyternes offentlig godkjente legitimasjon manuelt. Den offentlig godkjente legitimasjonen slettes fra serverne våre innen 24 timer etter gjennomgangen.

7. Når vi har bekreftet legitimasjonen din, kan du begynne å laste opp medier.

Informasjon for Fotolia-bidragsytere

Hvis du er Fotolia-bidragsyter, kan du synkronisere kontoene dine for å få tilgang til den eksisterende bildekatalogen din via portalen for bidragsytere til Adobe Stock. Du mister ikke tilgang til Fotolia-påloggingen din etter at kontoene er synkronisert, og du trenger ikke å laste opp innholdet ditt på nytt. Fotolia-kontoinformasjonen din kobles til din Adobe ID. Når kontoen er synkronisert, vil du kunne overvåke salg, be om utbetalinger, laste opp og opprette et stikkordregister for innholdet ditt både fra Fotolia og portalen for bidragsytere til Adobe Stock.

Merk:

Synkroniseringsfunksjonen er kun tilgjengelig første gang du logger på eller oppretter en Adobe ID fra portalen for bidragsytere til Adobe Stock. Det er ikke mulig å synkronisere kontoene senere.

1. Gå til portalen for bidragsytere og logg på med din Adobe ID.

2. Registrer deg for å få en Adobe ID hvis du ikke allerede har en.

3. Hvis du logger på Fotolia med samme e-postadresse som du bruker for Adobe ID-en din, synkroniseres kontoen din automatisk første gang du logger på portalen for bidragsytere til Adobe Stock.

Hvis du bruker en annen e-postadresse, blir du spurt om du er registrert som bidragsyter på Fotolia-webområdet. Angi Fotolia-påloggingen din for å synkronisere kontoene dine.

Fotolia-synkroniseringsvindu
    Fyll ut Fotolia-informasjonen din for å synkronisere med Adobe Stock