Tilpass profilsiden din i Bidragsyter-portalen for å få størst mulig effekt.

Tilpass profilbanneret

Du kan legge til et eget bannerbilde på profilsiden din i Bidragsyter-portalen. Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne Portefølje-fanen og klikk på bildet du vil bruke i banneret.

2. Klikk på Lag profilbilde ().

v3_make-profile-image
    Bruk et bilde som profilbanner

Bildet blir banneret på profilsiden din i Bidragsyter-portalen.

Merk:

Bannerbildet beskjæres automatisk fra midten. Vi anbefaler at du velger et liggende bilde med et fokuspunkt i midten.

profile-page-done

Fremhev samlinger på profilsiden din

Du kan opprette samlinger med utvalgte verk i Bidragsyter-portalen for å organisere og presentere det beste arbeidet ditt til kjøpere. Samlingene kan inneholde opptil 1000 ressurser. Du kan opprette så mange samlinger du vil, men bare to av dem kan vises på profilsiden din i Bidragsyter-portalen.

Opprett en samling

1. Gå til Portefølje-fanen og velg ressursene du vil legge til i den nye samlingen.

2. Klikk på Legg til i en samling.

Fremhev en samling på profilsiden din

1. Gå til Samlinger-delen i Bidragsyter-portalen.

2. Velg alternativet Fremhev i min offentlige profil for samlingen du vil vise på profilsiden din.

feature-a-collection
    Fremhev en samling på profilsiden din