Brukerveiledning Avbryt

Krav til maler for bevegelsesgrafikk

1. Brukerhåndbok for Stock-bidragsytere
  2. Gode grunner til å bidra til Adobe Stock
    1. Fordeler med å bidra
    2. Hva vi er på utkikk etter
    3. Tips til hvordan du får godkjent bidragene dine
  3. Opprette og administrere din egen konto
    1. Opprette en konto
    2. Administrere profilsiden din i Bidragsyter-portalen
    3. Navigere i kontoen
    4. Trenger du hjelp?
  4. Juridiske retningslinjer
    1. Konto- og innsendingsretningslinjer
    2. Juridisk terminologi og opphavsrett
    3. Modellklarering og beskyttelse
    4. Krav til eiendomsklarering
    5. Kjente bilderestriksjoner
    6. Bruk av innholdet ditt
    7. Rapportere mistanke om misbruk av åndsverk
  5. Krav til innhold
    1. Krav til fotografier og illustrasjoner
    2. Krav til vektorer
    3. Krav til videoer
    4. Krav til generativt AI-innhold
    5. Krav til PNG-filer med gjennomsiktighet
    6. Krav til illustrerende redaksjonelt innhold
    7. Krav til maler for bevegelsesgrafikk
    8. Krav til designmaler
    9. Premium- og 3D-samlinger
    10. Retningslinjer for mangfoldig og inkluderende innhold
  6. Klargjøre og laste opp innholdet ditt
    1. Ting du bør gjøre og ting du bør unngå når det gjelder bilder
    2. Ting du bør gjøre og ting du bør unngå når det gjelder vektorer
    3. Ting du bør gjøre og ting du bør unngå når det gjelder videoer
    4. Laste opp innhold
    5. Laste opp en modell- eller eiendomsklarering
  7. Gi en effektiv beskrivelse av innholdet ditt
    1. Titler og nøkkelord
    2. Velge riktig kategori
    3. Redigere og slette filer
    4. Bruke CSV-filer for organisering
  8. Vurderingsprosessen
    1. Selve gjennomgangen
    2. Årsaker til avvisning av innhold
    3. Kvalitetsrelaterte og tekniske problemer
    4. Lignende innhold kontra spam
  9. Betaling og skatt
    1. Få betalt
    2. Informasjon om royalty for bidragsytere
    3. Vanlige spørsmål om skatter og avgifter for bidragsytere

Denne siden inneholder en oversikt over maler for bevegelsesgrafikk og kontaktinformasjon for potensielle bidragsytere.

Maler for bevegelsesgrafikk er nyttige for alle som jobber med video. For nybegynnere kan maler gi ferdiglaget innhold av høy kvalitet som bidrar til et godt resultat for den kreative innsatsen deres. For erfarne brukere fungerer maler for bevegelsesgrafikk som et effektivt verktøy for å spare tid, inspirere og avdekke nye arbeidsflyter. Maler viser frem de beste løsningene, slik at brukerne effektivt kan utforske alternativer og videreutvikle ferdighetene sine. Er du interessert i å bli bidragsyter til maler for bevegelsesgrafikk? Se gjennom våre fullstendige retningslinjer her og ta kontakt med oss på motion@adobe.com med klippet du vil at vi skal vurdere. Ikke send inn maler for testing før rullen eller porteføljen din er gjennomgått.

Hvis du ønsker å se eksempler på hvordan filer konfigureres riktig for godkjenning, kan du sjekke ut disse kostnadsfrie malene for bevegelsesgrafikk. For mer inspirasjon kan du sjekke ut disse betalte malene for bevegelsesgrafikk. Kom raskt i gang med å utnytte kreativiteten din med maler for design- og bevegelsesapper.

Merk: Bidragsytere som laster opp maler for bevegelsesgrafikk til Adobe Stock, kan ikke laste opp via portalen for bidragsytere på nåværende tidspunkt. Hvis du er interessert i å bli bidragsyter, kan du sende inn rullen eller porteføljen din for vurdering til motion@adobe.com.

Dette kan du sende inn.

• Titler: Enkel tekst og grafikk mot en alfa-bakgrunn (gir gjennomsiktighet) og/eller fullskjermgrafikk med tekst og spektakulære bakgrunner.
  • Nedre tredjedel (lower third): Et grafisk overlegg med tekst i nedre venstre, midtre eller høyre del av skjermen.
  • Logoer: Kort introduserende animasjon for logoer.
  • Bevegelseseffekter: En animert grafikk som forbedrer et videoklipp (ild, zaps, røyk, lysskjær).
  • Overganger: Kort animasjon som dynamisk flytter et videoklipp til et annet med alternativer for å endre retning, eller flere animasjonsstiler.
  • Lysbildefremvisninger: Presentasjon av bilder eller video som fades inn og ut på en visuelt interessant måte for å fortelle en kort historie.
  • Bakgrunner: En spektakulær, animert grafikk som ikke inneholder tekst, men som ofte kan kjøres i loop.
  • Bevegelsesoverlegg: Stiliserte filtre eller rammer som legges oppå opptakene i tidslinjen.
  • Informasjonsgrafikk: Animasjoner som viser data, for eksempel sirkeldiagrammer, søylediagrammer, sted og mer

Grunnleggende retningslinjer.

Maler må oppfylle følgende krav og retningslinjer for å bli tatt med i samlingen vår:

Applikasjons-spesifikke retningslinjer:

Hva kreves i hver innsending?

En ZIP-pakke som inneholder følgende tre filer:

• Én enkelt malfil: må være lagret i .morgt-format, maks filstørrelse er 300 MB
  • Miniatyrbilde: må hete Thumbnail.jpg

Bredde: 1920 piksler

Høyde: 1080 piksler

• Video for forhåndsvisning: må være eksportert i .mp4-format

Bredde: 1920 piksler

Høyde: 1080 piksler

Se retningslinjene for innsending av bevegelsesmaler til Adobe Stock hvis du vil vite mer.

Vurderingsprosessen

Filene evalueres ut fra følgende kriterier:

• Juridiske standarder: Overholdelse av våre retningslinjer for åndsverk og juridiske retningslinjer
  • Tekniske egenskaper: Er bevegelsesmalen din optimalisert for enkel bruk og følger våre spesifikasjoner?
  • Metadata: Er titler og nøkkelord nøyaktige, og er skjemaet riktig?
  • Kommersiell verdi: Er innsendelsen din brukbar i dagens marked?
  • Estetiske egenskaper: Følger bevegelsesmalen din dagens grafiske trender og fargetrender?
  • Likheter: Er innholdet for likt en annen Stock-bevegelsesmal eller noe du allerede har sendt inn?