Finn ut hvordan du kontakter Adobe Stocks kundestøtte.

Kontakt oss

Takk for at du besøker dette nettstedet for Opplæring og støtte. Vi har her samlet informasjon som gir deg svar på vanlige spørsmål og hjelper deg å lykkes som Stock-bidragsyter. Har du flere spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Kontakt oss-kobling
Kontakt oss-kobling nederst i portalen for bidragsytere

Kontakt oss her eller ved å klikke på Kontakt oss-koblingen nederst i portalen for bidragsytere (se ovenfor). Husk å være spesifikk når du formulerer spørsmålene dine eller beskriver problemet du ønsker hjelp med. Der det er aktuelt, beskriver du trinnene du tok, og hva som skjedde.

Merk:

Hvis du har problemer med å opprette en Adobe ID, kan du lese Adobe ID-konto og pålogging – feilsøking. Du kan også kontakte Adobes kundestøtte ved å velge koblingen nederst på Adobe ID-kontosiden.