Løse feil som oppstår når du logger på Adobe-kontoen med Facebook, Google eller Apple

Løs feil som oppstår når du logger på Adobe-kontoen med Facebook, Google eller Apple (sosial pålogging).

Password Authentication-ikonet

Ønsker du en enklere påloggingsmetode? Bruk Adobe Account-appen for å logge på sikkert uten å bruke et passord.

Kan ikke logge på Adobe-kontoen med sosiale mediekonoer | Har ikke tilgang til den sosiale mediekontoen lenger

Du var tidligere i stand til å logge på Adobe-kontoen med Facebook, Google eller Apple (konto for sosiale medier). Nå kan du ikke logge på med din konto for sosiale medier, eller ikke ha tilgang til din konto for sosiale medier lenger.

Løsning

Logg på med Adobe ID og passord. Din Adobe ID er e-postadressen som er tilknyttet din konto for sosiale medier.

Har du ikke konfigurert Adobe ID passord? Følg trinnene nedenfor for å konfigurere passordet hvis du har lagt til mobilnummeret eller alternativ e-post til Adobe-kontoen.

1. På Adobe-kontoens påloggings-side, oppgir du Adobe IDen din, og klikk deretter på Fortsett.

Har du en Apple ID?

Noen ganger ser du bare et eksempel på en e-postadresse når du logger på forskjellige tjenester ved å bruke Apple. Hvis du vil se den faktiske e-postadressen for Apple ID-en, går du til Apple-innstillingene på iPhone/iPad.

Skriv inn din Adobe ID (e-postadresse for konto på sosiale medier)

2. Klikk på Tilbakestill passordet og følg instruksjonene på skjermen.

Klikk på «Tilbakestill passordet»

3. Logg på Adobe-kontoen med Adobe ID-en og passordet du nettopp konfigurerte.

Merk:

Du kan fortsette å logge på og behandle kontoen ved å bruke Adobe ID-en og passordet.

Feilmelding: «Du autoriserte ikke Adobes Facebook-app.»

Du ser denne feilmeldingen hvis du har valgt å logge på Adobe-kontoen med Facebook, og deretter valgte Avbryt i stedet for Fortsett som <navnet ditt> (vist på bildet nederst til høyre).

Løsning

På påloggingssiden klikker du på Fortsett med Facebook, angir brukerinformasjonen for Facebook og velger Fortsett som <navnet ditt>.

Feilmeldingen «Du autoriserte ikke Adobes Facebook-app» da du logget på Adobe-kontoen
Feilmelding «Du autoriserte ikke Adobes Facebook-app»

Velg «Fortsett som <navnet ditt>» i stedet for Avbryt
Velg «Fortsett som <navnet ditt>» i stedet for Avbryt

Meldingen «Slå på apper, webområder og spill»

Du ser denne meldingen hvis du har slått av innstillingen som sperrer Facebook fra å samhandle med andre apper, i Facebook.

Løsning

I meldingsvinduet velger du Slå på. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Slå på apper, webområder og spill når du logger på med Facebook

Nettleseren åpnes ikke når du prøver å logge på via en Adobe-app

Når du prøver å logge på med den sosiale mediekontoen fra en Adobe-app, åpnes ikke nettleseren.

Løsning

Logg på med Adobe ID-en (primær e-postadresse) og passordet fra Adobe-appen. Din Adobe ID er e-postadressen som er tilknyttet din konto i sosiale medier.

Har du ikke konfigurert Adobe ID passord? Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til siden Adobe-kontoens påloggings-side. Velg en av de sosiale mediekontoene dine (Facebook, Google eller Apple) å logge på.

Logg på med den sosiale mediekontoen på påloggingssiden for Adobe-kontoen

Har du problemer med å logge på med en sosial mediekonto fra siden til Adobe-kontoen?

2. Velg delen Passord og sikkerhet i venstre rute, og klikk deretter på Angi passord. Følg instruksjonene på skjermen.

3. Gå tilbake til Adobe-appen der du prøvde å logge på. Skriv inn Adobe IDen, og klikk deretter på Fortsett.

4. Skriv inn passordet du konfigurerte, og klikk deretter på Fortsett.

Skriv inn passordet ditt for å logge på Adobe-appen

Du er nå pålogget.

Obs!

Du kan fortsette å logge på og behandle kontoen ved å bruke Adobe ID-en og passordet.