Du kan enkelt se forespørslene du har startet hos Adobes kundestøtte ved å logge på med din Adobe-ID til adobe.com. Herfra kan du laste opp filer eller legge til en melding til en eksisterende sak og vise en historie av alle saker.

Vis dine forespørsler

1. Få tilgang til Adobe-ID-kontoen på nett, og logg på med Adobe-ID og passord. Hvis du trenger hjelp, ser du Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Oversikt-fanen går du til Nyttige ressurser og klikker på Støttehistorikk.

Støttehistorikk
  3. På siden Støttehistorikk kan du vise støtteforespørslene som er oppført under Støtteforespørsler.

Støttede forespørsler

Last opp filer eller svar på en åpen forespørsel

Du kan oppdatere en åpen forespørsel ved å legge til filer eller meldinger. Du kan for eksempel laste opp et skjermbilde eller svare på en forespørsel fra støtte.

Følg disse trinnene hvis du kontaktet Adobe og må sende inn på nytt:

Merk: Hvis du ikke har en åpen sak, kontakt oss for å åpne en.

1. På siden Støttehistorikk kan du velge forespørselen du vil endre, under Støtteforespørsler.

Støttehistorikk
  2. Gjør ett av følgende:

• For å legge igjen en melding for støtte skriver du inn meldingen i tekstboksen.
    • Hvis du vil legge til en fil, klikker du på Legg til filer og laster opp ønskede filer.

Legg til filer

Merk:

Du kan laste opp filer opp til 10 MB. Du kan ikke laste opp DLL- eller EXE-filer.

3. Klikk på Send for å oppdatere forespørselen.

Vis forespørselshistorikk

• Hvis du vil vise alle lukkede forespørsler, klikker du på Lukket.
  • Hvis du vil vise alle forespørsler, klikker du på Alle.

Merk:

Du kan kun vise lukkede forespørsler. Du kan ikke endre eller gjenåpne en lukket forespørsel.

Opprett en ny sak for brukerstøtte

Hvis du vil åpne en ny støtteforespørsel, kontakt oss på telefon eller chat.