Få tilgang til støtteforespørslene dine

Du kan enkelt vise sakene du har åpnet hos Adobe Kundestøtte ved å logge på Adobe-kontoen. Herfra kan du laste opp filer eller legge til en melding til en eksisterende sak og vise en historie av alle saker.

Vis dine forespørsler

1. Logg på Adobe-kontoen.

2. På siden Støttehistorikk kan du vise støtteforespørslene som er oppført under Støtteforespørsler.

Last opp filer eller svar på en åpen forespørsel

Du kan oppdatere en åpen forespørsel ved å legge til filer eller meldinger. Du kan for eksempel laste opp et skjermbilde eller svare på en forespørsel fra støtte.

Følg disse trinnene hvis du kontaktet Adobe og må sende inn på nytt:

1. På siden Støttehistorikk kan du velge forespørselen du vil endre, under Støtteforespørsler.

2. Gjør ett av følgende:

• For å legge igjen en melding for støtte skriver du inn meldingen i tekstboksen.
    • Hvis du vil legge til en fil, klikker du på Legg til filer og laster opp ønskede filer.

Merk:

Du kan laste opp filer opp til 10 MB. Du kan ikke laste opp DLL- eller EXE-filer.

3. Klikk på Send for å oppdatere forespørselen.

Vis forespørselshistorikk

• Hvis du vil vise alle lukkede forespørsler, klikker du på Lukket.
  • Hvis du vil vise alle forespørsler, klikker du på Alle.
Merk:

Du kan kun vise lukkede forespørsler. Du kan ikke endre eller gjenåpne en lukket forespørsel.