Creative Suite-arkiv

Accelerate your creativity by upgrading to the latest versions of your familiar apps.

Enjoy benefits such as cloud storage, file sync across devices, access to Creative Cloud services, and much more.

Om du har köpt Creative Suite 5, 5.5 eller 6 från Adobe eller registrerat programmet kan du hämta installationsprogrammet för programmet från ditt konto.

Var kan jag hämta Creative Suite-program?

Creative Suite 5, 5.5 och 6

Om du har registrerat eller köpt Creative Suite-programmet från Adobe kanske du kan hämta det från ditt konto

Innan du hämtar och installerar Creative Suite-programmet ska du kontrollera systemkraven.

Creative Suite 2, 3 och 4

Du kan inte längre installera om Creative Suite 2, 3 eller 4 även om du har originalinstallationsskivorna. De åldrande aktiveringsservrarna för programmen behövde avvecklas.

Arkiverade Creative Suite-användarguider

Photoshop®
Hjälp

Flash® Professional
Hjälp

Adobe Premiere® Pro
Hjälp

Prelude™
Hjälp

Photoshop Extended
Hjälp

Flash Builder
Hjälp

After Effects®
Hjälp

Encore
Hjälp

Illustrator®
Hjälp

Dreamweaver®
Hjälp

Adobe Audition®
Hjälp

Adobe Bridge
Hjälp

InDesign®
Hjälp

Fireworks®
Hjälp

Acrobat® X Pro
Hjälp

SpeedGrade®
Hjälp

Adobe Media Encoder
Hjälp

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?