Varför kan jag inte uppdatera min kreditkortsinformation?

Om du inte kan uppdatera din kreditkortsinformation, kontrollera följande möjliga skäl.

Har du försökt använda en annan webbläsare?

Vissa webbläsare kan fungera dåligt med vår kontosida. Försök använda en annan webbläsare för att redigera kreditkortsuppgifterna.

Försöker du uppdatera kreditkortsuppgifterna på ditt förnyelse-/faktureringsdatum?

Du kan inte uppdatera informationen för Creative Cloud-prenumerationen på förnyelse-/faktureringsdatumet. Uppdatera uppgifterna före eller efter förnyelse-/faktureringsdatumet.

Skulle betalningen gjorts för över 30 dagar sedan?

Om betalningen för ett medlemskap uteblir i 30 dagar eller längre, stängs kontot och betalningsuppgifterna kan inte uppdateras.

För att uppdatera dina betalningsuppgifter och återaktivera ditt konto, kontakta oss.

Har du verifierat om ditt kreditkort har aktiverats?

Om ditt kreditkort inte är aktiverat kan du aktivera det genom att följa din leverantörs instruktioner.

Liknande innehåll

Vanliga faktureringsfrågor

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?