Om du har fått en betalningspåminnelse från Adobe när du redan har betalat för ett medlemskap, kontrollera följande möjliga skäl.

Matchar ditt Adobe ID den e-postadress där du fick meddelandet?

Du kanske har beställt från ett annat Adobe ID. Kontrollera och bekräfta att e-postadressen där du mottog påminnelsen är densamma som det Adobe ID som du beställde från.

Har du fler än ett abonnemang?

Om du har mer än ett abonnemang får du betalningspåminnelser separat för var och en av dem.

Visa dina prenumerationer på fliken Avtal och produkter på ditt Adobe-konto och kontrollera om betalningar är förestående för något av dem.

Obs!

Om du har prenumerationer på olika Adobe ID (vanligtvis dina e-postadresser) kan du ha fått en betalningspåminnelse för en prenumeration på ett annat Adobe ID. Se till att du är inloggad på ditt Adobe ID konto med rätt Adobe ID.

Ändrades dina kreditkortsuppgifter nyligen?

Om dina kreditkortsuppgifter (till exempel utgångsdatum eller adress) har ändrats bör du ha fått en påminnelse eftersom betalningen inte kunde behandlas. Lär dig hur du visar och uppdaterar dina kortuppgifter.