Logga in på ditt Adobe-konto

Vill du få tillgång till ditt Adobe-konto? På ditt Adobe-konto finns information om din prenumeration, tillgängliga program, betalnings- och faktureringsinformation och mycket mer.

Logga in på ditt Adobe-konto

Logga in på https://account.adobe.com med din e-postadress och ditt lösenord. Om du skapade ditt Adobe-konto via ett socialt konto använder du Facebook-, Google-, Apple-, Microsoft- eller Line-kontot för att logga in. Se till att du loggar in med samma konto som du ursprungligen registrerade dig med.

Inloggningsskärm för att skapa ett nytt Adobe-konto

När du har loggat in kan du se och hantera dina kontouppgifter.

Ditt Adobe-konto

Du kan göra följande och mycket mer med ditt Adobe-konto:

Obs!

Lösenord är svåra att komma ihåg. Logga in säkert i dina Adobe-program och Adobe-tjänster utan lösenord genom att installera Adobe Account Access-appen på din mobil eller surfplatta.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online