Ditt Adobe ID är vanligtvis den e-postadress som du använde när du startade ditt medlemskap eller köpte ett program eller en tjänst från Adobe. Det är också nyckeln som du behöver för att få tillgång till ditt Adobe ID-konto.

Hur loggar jag in på mitt Adobe-konto?

Få tillgång till ditt Adobe ID-konto online och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Logga in på ditt Adobe-konto
Logga in på ditt Adobe-konto

När du loggat in kommer du till din Adobe-kontosida där du kan se dina planer och produkter, ändra lösenord, skriva ut fakturor, ladda ned appar och mycket annat.

Få tillgång till ditt Adobe-konto
Få tillgång till ditt Adobe-konto

Obs!

Visste du att du även kan gå till ditt Adobe-konto med Creative Cloud-datorprogrammet? Starta programmet genom att klicka på Creative Cloud-ikonen  i Aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet. Logga sedan in på programmet och klicka på Profil-ikonen. Klicka på Adobe-konto i menyn som visas för att gå till ditt Adobe-konto.

Hantera Adobe-konto

Så här löser du vanliga inloggningsproblem

Lär dig några enkla lösningar på vanliga problem med inloggning till Adobe ID-konton.

Är Caps Lock- och Num Lock-tangenterna inaktiva?

Caps Lock and Num Lock?

Kontrollera att inte Caps Lock- och Num Lock-tangenterna är intryckta. Skriv sedan in din e-postadress och ditt lösenord igen.

Har du ändrat din e-postadress eller har du flera e-postadresser?

Multiple emails

Om du har flera e-postkonton eller har ändrat din e-postadress sedan ditt köp kan du prova med en annan e-postadress. Om du tror att du har Adobe ID:n som är kopplade till olika e-postadresser, eller är osäker på vilken e-postadress som är kopplad till ditt nuvarande medlemskap eller en köpt produkt kan du kontakta oss.

Har du provat att använda en annan webbläsare?

Browser conflict

Prova att logga in med en annan webbläsare. Aktivera cookies ifall de är inaktiverade, och rensa cookies och cache i din webbläsare. (Anvisningar hittar du i webbläsarens dokumentation.)

Försöker du logga in med ditt Facebook- eller Google-konto?

Signing in with Facebook or Google

Information om hur du löser fel som uppstår när du loggar in med ditt Facebook- eller Google-konto finns i Åtgärda problem som hör till inloggning med ett socialt konto.

Kan du inte logga in på Creative Cloud-datorprogrammet?

Error signing into Creative Cloud

Om du inte kan logga in på Creative Cloud-datorprogrammet kan du läsa Felsöka problem med Creative Cloud-aktivering.