Ditt Adobe ID är vanligtvis den e-postadress som du använde när du startade ditt medlemskap eller köpte ett program eller en tjänst från Adobe. Det är också nyckeln som du behöver för att få tillgång till ditt Adobe ID-konto.

Det finns två sätt att gå till ditt Adobe ID: online via Adobe.com eller via Creative Cloud-datorprogrammet.

Logga in via Adobe.com

Få tillgång till ditt Adobe ID-konto online och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Logga in via Creative Cloud-datorprogrammet

1. Klicka på ikonen för Creative Cloud  som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (macOS), för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Om du behöver logga in anger du ditt Adobe ID (normalt din e-postadress) och lösenord. Klicka sedan på Logga in.

Inloggningsskärm
  3. Klicka på profilikonen och klicka sedan på Adobe-konto i menyn som visas.

Hantera Adobe-konto

Med ditt Adobe ID-konto kan du visa dina planer och produkter, ändra lösenord, skriva ut fakturor, ladda ned appar och mycket mer. Mer information finns i Hjälp med konto och medlemskap.

Lös vanliga problem med Adobe ID-åtkomst

Felsökning av Adobe ID-konto och inloggning finns tips om enkla lösningar på vanliga inloggningsproblem med Adobe ID-konton.