Creative Cloud-producten starten als proefversie in niet-Engelstalige besturingssystemen

Probleem: Niet-Engelstalige Creative Cloud-applicaties wordt gestart als proefversie.

Je hebt een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap gekocht en wanneer je een Creative Cloud-applicatie start in een andere taal dan het Engels, wordt een proefversie van de applicatie gestart. Op deze pagina vind je een oplossing voor dit probleem.

Oplossing

De Adobe Creative Cloud desktop-app schakelt standaard naar de taal van je besturingssysteem. Volg deze stappen om de taal aan te passen naar Engels:

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Pictogram Account in de Creative Cloud desktop-app

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Stel Standaardtaal voor installatie in op Engels (internationaal) op het tabblad Apps en selecteer Gereed.

Optie Standaardtaal voor installatie in de Creative Cloud desktop-app

Nog steeds problemen?

Als de bovenstaande oplossingen niet werken, probeer dan de stappen in Aangeschafte Creative Cloud-apps worden als proefversie weergegeven.

Aanvullende informatie

Dit probleem treedt op als je het lidmaatschap alleen in het Engels hebt aangeschaft, maar de Adobe Creative Cloud desktop-app is ingesteld op een andere taal.

Bij de installatie stelt Adobe Creative Cloud de taal in op de standaardtaal van je besturingssysteem. Als je standaardtaal Nederlands is, stelt Adobe Creative Cloud Nederlands in voor je Creative Cloud-applicaties.

Ga naar de Adobe Store voor je land voor meer informatie over hoe je kunt controleren welk Creative Cloud-lidmaatschap je hebt. Selecteer Mijn bestellingen, Jouw aankopen of Jouw account.