Probleem: niet-Engelse CC-app start in proefmodus.

U hebt een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap aangeschaft en wanneer u een CC-toepassing start in een niet-Engelse taal, wordt een proefversie van de toepassing gestart. Op deze pagina vindt u een oplossing voor dit probleem.

Oplossing

De Adobe Creative Cloud-desktopapp schakelt standaard naar de taal van uw besturingssysteem. Volg deze stappen om de taal naar Engels aan te passen:

1. Start de Adobe Creative Cloud-desktopapp:
    Windows
    : kies Start > Programma's > Adobe Creative Cloud.
    Mac OS X:
    de alias voor Adobe Creative Cloud bevindt zich in de map Programma's.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren.
  3. Klik in het dialoogvenster Voorkeuren op Apps.
  4. Selecteer Engels (Internationaal) in de lijst Taal van app.

Aanvullende informatie

Dit probleem treedt op als u het lidmaatschap alleen in het Engels hebt aangeschaft, maar de Adobe Creative Cloud-desktopapp is ingesteld op een andere taal.

Na de installatie stelt Adobe Creative Cloud de standaardtaalinstelling van uw besturingssysteem in.Is uw standaardinstelling Nederlands, dan stelt de Adobe Creative Cloud Nederlands in voor uw Creative Cloud-toepassingen.

Raadpleeg de Adobe Store voor uw land voor details over hoe u kunt controleren welk Creative Cloud-lidmaatschap u hebt.  Klik op My Orders, Your Purchases of Your Account.