Handboek Annuleren

Adobe Fresco crasht op Windows-apparaten

Fresco crasht tijdens het wijzigen van de penseelinstellingen op Windows-apparaten.

U kunt dit probleem op de volgende apparaten ondervinden als deze gebruikmaken van de grafische NVIDIA-kaart GeForce:

• Surface Book
  • Surface Book 2
  • Surface Studio en
  • Wacom Mobile Studio Pro 16”

Weet u niet zeker welke grafische kaart uw apparaat heeft? Klik hier om erachter te komen.

Als tussenoplossing kunt u de instelling In-game Overlay van de grafische kaart uitschakelen. U doet dit als volgt:

1. Start de toepassing GEForce Experience op uw apparaat.

2. Ga naar Instellingen > Algemeen.

3. Schakel de instelling IN-GAME OVERLAY uit.

Instelling In-game Overlay in-/uitschakelen
    Instelling In-Game Overlay op de grafische NVIDIA-kaart GeForce

Ondervindt u nog steeds problemen? Stel uw vraag aan de Adobe Fresco-community en krijg antwoorden.

De grafische kaart van uw apparaat achterhalen

1. Typ Uitvoeren in het zoekvak naast het pictogram Start om de app Uitvoeren te openen.
  2. Typ dxdiag naast Openen en klik op OK.
    DirectX Diagnostic Tool
    verschijnt.
  3. Tik op het tabblad Weergeven om te zien welke grafische kaart door uw apparaat wordt gebruikt.