Adobe Muse 2015.2 | Gekoppelde site is niet beschikbaar voor deze gebruiker

Lees dit artikel om te weten te komen hoe u de fout Gekoppelde site is niet beschikbaar voor deze gebruiker oplost wanneer u naar Business Catalyst publiceert.

Fout Gekoppelde site is niet beschikbaar voor deze gebruiker wanneer u een Muse-site naar Business Catalyst probeert te publiceren na een update naar Muse CC 2015.2.

Fout bij publicatie van Adobe Muse-site naar Business Catalyst
Fout bij publicatie van Adobe Muse-site naar Business Catalyst

Reden

Dit probleem wordt veroorzaakt door problemen wanneer de Muse-gebruikersaccount wordt gekoppeld aan de bijbehorende Business Catalyst-gebruikersaccount.Vanwege deze verbreking kan Muse uw bestaande Business Catalyst-sites niet weergeven in het dialoogvenster Publiceren naar Business Catalyst.

Tussenoplossing

1. Maak een nieuwe Muse-site.

2. Publiceer deze als een nieuwe proefsite naar Business Catalyst.

3. Sluit Muse en open het programma opnieuw.

4. Open de betreffende Muse-site.

5. Publiceer naar Business Catalyst.