Lees dit artikel om te weten te komen hoe u de fout Gekoppelde site is niet beschikbaar voor deze gebruiker oplost wanneer u naar Business Catalyst publiceert.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Fout Gekoppelde site is niet beschikbaar voor deze gebruiker wanneer u een Muse-site naar Business Catalyst probeert te publiceren na een update naar Muse CC 2015.2.

Fout bij publicatie van Adobe Muse-site naar Business Catalyst
Fout bij publicatie van Adobe Muse-site naar Business Catalyst

Reden

Dit probleem wordt veroorzaakt door problemen wanneer de Muse-gebruikersaccount wordt gekoppeld aan de bijbehorende Business Catalyst-gebruikersaccount.Vanwege deze verbreking kan Muse uw bestaande Business Catalyst-sites niet weergeven in het dialoogvenster Publiceren naar Business Catalyst.

Tussenoplossing

1. Maak een nieuwe Muse-site.

2. Publiceer deze als een nieuwe proefsite naar Business Catalyst.

3. Sluit Muse en open het programma opnieuw.

4. Open de betreffende Muse-site.

5. Publiceer naar Business Catalyst.