Lees dit artikel om problemen met Accordion-widgets op te lossen bij weergave in Google Chrome (Android-besturingssysteem).

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Probleem

Wanneer u uw gepubliceerde site bezoekt en de optie Kan alles sluiten is ingeschakeld voor Accordion-widgets, worden ze meteen samengevouwen bij aanraking.
Dit probleem doet zich vooral voor in Google Chrome versie 55.0.2883.91 op het Android-besturingssysteem.

Oplossing

1. Download het .mulib-bestand van https://adobe.ly/2jhRZIZ.

2. Open het gedownloade bestand in Adobe Muse door erop te dubbelklikken.
    Het gedownloade bestand wordt als bibliotheekitem in Adobe Muse toegevoegd.

3. Sleep dit bibliotheekbestand naar uw hoofd- of onderliggende pagina, afhankelijk van waar u het Accordion-probleem ondervindt.

Opmerking:

Wanneer u het bestand sleept, moet u zorgen dat het niet overlapt met andere pagina-inhoudskaders.

4. Exporteer en publiceer de website opnieuw.