Accordion-widget werkt niet zoals verwacht in Android-besturingssysteem

Lees dit artikel om problemen met Accordion-widgets op te lossen bij weergave in Google Chrome (Android-besturingssysteem).

Probleem

Wanneer u uw gepubliceerde site bezoekt en de optie Kan alles sluiten is ingeschakeld voor Accordion-widgets, worden ze meteen samengevouwen bij aanraking.
Dit probleem doet zich vooral voor in Google Chrome versie 55.0.2883.91 op het Android-besturingssysteem.

Oplossing

1. Download het .mulib-bestand van https://adobe.ly/2jhRZIZ.

2. Open het gedownloade bestand in Adobe Muse door erop te dubbelklikken.
    Het gedownloade bestand wordt als bibliotheekitem in Adobe Muse toegevoegd.

3. Sleep dit bibliotheekbestand naar uw hoofd- of onderliggende pagina, afhankelijk van waar u het Accordion-probleem ondervindt.

Opmerking:

Wanneer u het bestand sleept, moet u zorgen dat het niet overlapt met andere pagina-inhoudskaders.

4. Exporteer en publiceer de website opnieuw.