Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

De gebruikersinterface van Adobe Muse CC 2014 is te groot voor Windows-computers met schaalinstellingen van 125%

Dit schalingsprobleem in Adobe Muse doet zich voor wanneer u de schaalinstellingen van Windows op 125% zet. De gebruikersinterface van Adobe Muse wordt op 100%, 150% of 200% gegenereerd, afhankelijk van de schaalinstellingen van Windows en de omgevingsvariabele. Als de omgevingsvariabele niet is ingesteld en de schaalinstelling van Windows is ingesteld op 125%, wordt de gebruikersinterface van Adobe Muse weergegeven op een resolutie van 150%.

Als u besluit uw huidige schaalinstellingen van Windows te behouden, kunt u een omgevingsvariabele instellen om Adobe Muse te forceren om een gebruikersinterface van 100% te renderen.

Aangepaste omgevingsvariabele toevoegen

Schaalinstellingen van Windows beïnvloeden de algemene schermweergave van Windows. U kunt een waarde toevoegen aan de omgevingsvariabelen om alleen instellingen voor Adobe Muse aan te passen zonder de algemene schermweergave van Windows te beïnvloeden.

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Computer op uw bureaublad en kies Eigenschappen.
  2. In het venster Systeem, klikt u in het linkerdeelvenster op Geavanceerde systeeminstellingen.
  3. In het venster Systeemeigenschappen, selecteert u het tabblad Geavanceerd en klikt u op Omgevingsvariabelen.
  4. Klik op Nieuw in de sectie Systeemvariabelen. U kunt de waarde ook in de sectie Gebruikersvariabelen plaatsen als u de wijziging wilt beperken tot de huidige gebruiker.
  5. In het dialoogvenster Nieuwe systeemvariabele voert u MUSE_UI_SCALE_FACTOR in in het veld Naam van variabele.
  6. Voer 1 in in het veld Waarde van variabele.
  7. Klik op OK.
MuseUIScaleFactor