Adobe Muse implementeren en activeren in een onderneming

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de veelgestelde vragen over het einde van de levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Adobe Muse verpakken, implementeren en activeren

Adobe Muse is beschikbaar als deel van het Creative Cloud-team, evenals bij Creative Cloud for Enterprise-reeksen (CCE en EEA). U kunt Adobe Muse gemakkelijk in een beheerde omgeving implementeren via de Creative Cloud Packager.

Met de introductie van Creative Cloud Packager versie 1.5 is de verpakkings- en implementatieworkflow van Adobe Muse voor Team- en Enterprise-gebruikers verder gestroomlijnd. De inrichtingsworkflow is niet langer vereist.

Raadpleeg het artikel Pakketten maken of bewerken voor hulp bij het maken van een implementatiepakket via het Creative Cloud Enterprise-serienummer.

Muse for Enterprise-gebruikers hebben niet langer een afzonderlijk serienummer nodig. Muse for Enterprise wordt geserialiseerd via het Creative Cloud Enterprise-serienummer volgens het bovenstaande proces.

Adobe Muse na activering starten

Wanneer de bovenstaande opdrachten zijn uitgevoerd, activeert u Adobe Muse met het Adobe Muse-serienummer en start u de software als abonnementsversie met een willekeurige, geldige Adobe ID (met of zonder abonnement dat aan de ID is gekoppeld). Volg de onderstaande stappen om Adobe Muse na activering te starten en gebruiken:

  1. Start Adobe Muse.
  2. Kies op het welkomstscherm de eerste optie Aanmelden bij een bestaand abonnement.
  3. Voer een geldige Adobe ID en het bijbehorende wachtwoord in. Of maak een Adobe ID en meld u aan.

Adobe ID niet langer vereist

In tegenstelling tot andere toepassingen onder de CCE- of EEA-licentie die waren geïnstalleerd via het Enterprise-serienummer, was voorheen een geldige Adobe ID om Muse te starten. Dit is niet langer het geval.

Muse vereist een geldige Adobe ID om services van Adobe Fonts en Business Catalyst, die nauw geïntegreerd zijn met Muse, te koppelen. De Adobe ID wordt niet gebruikt om het abonnement of eigenaarschap van de licentie te valideren, maar de Adobe-servers worden gecontroleerd om na te gaan of de ingevoerde Adobe ID bestaat en veilig aan services van Adobe Fonts en Business Catalyst kan worden gekoppeld.

Bovendien wordt met aanmelding bij Creative Cloud toegang verleend om een proefsite te publiceren op het Business Catalyst-hostingplatform.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account