Kom te weten hoe u de fout Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren op die optreedt wanneer u Adobe Muse start.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Fout: Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren wanneer u Adobe Muse start

Ontvangt u deze fout wanneer u Adobe Muse start?

Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren. Het is al langere tijd niet mogelijk uw Adobe Muse-abonnement te verifiëren. Maak verbinding met internet om Adobe Muse te blijven gebruiken.

Probeer de oplossingen in dit document.

Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren
Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren

Volg de aanwijzingen voor uw besturingssysteem.

Waarschuwing: zorg dat u de juiste bestanden en mappen van de juiste locaties verwijdert om onherstelbaar verlies van gegevens te voorkomen. Als u twijfel ondervindt, neem dan contact op met de ondersteuning.

Mac OS

1. Ga in de Finder naar /Bibliotheek/Programmaondersteuning/Adobe.

Opmerking:

Ziet u de bibliotheekmap niet? Zie Bestanden in de verborgen gebruikersbibliotheek oproepen | Mac OS 10.7 Lion voor hulp.

2. Sleep de mappen MBL Store en OOBE naar de prullenmand.

De MBL Store- en OOBE-mappen verwijderen in macOS
    De MBL Store- en OOBE-mappen verwijderen

3. Ga in de Finder naar /Bibliotheek/Voorkeuren.

4. Sleep de AdobeMuse-map (in de map Voorkeuren) naar de prullenmand.

Sleep Adobe Muse-map naar de prullenmand.
    Sleep Adobe Muse-map naar de prullenmand.

5. Start Adobe Muse en volg de instructies op het scherm. Adobe Muse vraagt u om enkele configuratiegegevens opnieuw in te voeren, zoals uw Adobe-id en UI-taal.

Windows

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Windows 7: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\AppData\Local\Adobe.
    • Windows XP: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\Local Settings\Application Data\Adobe.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de mappen MBL Store en OOBE en kies Verwijderen.

Win7_MBL_Store_OOBE
    De MBL Store- en OOBE-mappen verwijderen van uw Windows-computer

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Windows 7: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\AppData\Roaming.
    • Windows XP: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\Local Settings.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de AdobeMuse-map (in de map Roaming/Local Settings) en kies Verwijderen.

Verwijder de map AdobeMuse van uw Windows-computer.
    Verwijder de map AdobeMuse van uw Windows-computer.

5. Start Adobe Muse en volg de instructies op het scherm. Adobe Muse vraagt u om enkele configuratiegegevens opnieuw in te voeren, zoals uw Adobe-id en UI-taal.

Start een webbrowser, zoals Firefox of Internet Explorer, en ga naar https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Als u deze website kunt bezoeken, kan uw computer verbinding maken met de Adobe-abonnementsserver. Ga naar de volgende stap (Het bestand PDApp.log naar Adobe sturen).
  • Als u deze website niet kunt bezoeken, kan uw computer geen verbinding maken met de Adobe-abonnementsserver. Los problemen met de firewall op. Raadpleeg uw netwerkbeheerder of de documentatie van de firewall van uw thuisnetwerk.

1. Zoek het bestand PDApp.log:

• Mac OS: ga in de Finder naar Bibliotheek/Logs/PDApp.log.
    • Windows: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\AppData\Local\Temp.
    Het bestand PDApp.log in macOS zoeken
    Het bestand PDApp.log in macOS zoeken

Het bestand PDApp.log in Windows zoeken
    Het bestand PDApp.log in Windows zoeken

2. Gebruik een e-mailclient, zoals Microsoft Outlook of Gmail, om het bestand PDApp.log naar muse-support@adobe.com te verzenden.

Het Adobe Muse-team analyseert het logboekbestand, identificeert het probleem en neemt contact met u op voor de volgende stappen.