Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Opmerking:

Typekit heet nu Adobe Fonts en maakt deel uit van Creative Cloud en andere lidmaatschappen. Meer informatie.

Gebruik deze methoden om problemen op te lossen die optreden wanneer u Typekit-lettertypen in Adobe Muse gebruikt.

Typekit-lettertypen worden niet correct weergegeven op livesites van Adobe Muse

Wanneer u uw site met Business Catalyst publiceert, worden sommige Typekit-lettertypen niet correct weergegeven op uw livesite. De lettertypen op de gepubliceerde site worden teruggezet naar een standaardlettertype zoals Arial of de lettertypen lijken kleiner en anders.

Oplossing: Bewerken in browser uitschakelen

Dit is een bekend probleem in Adobe Muse. U moet Bewerken in browser uitschakelen om dit probleem op te lossen.

1. In Adobe Muse kiest u Bestand > Site-eigenschappen. Op het tabblad Geavanceerd schakelt u de optie Bewerken in browser inschakelen uit.

Bewerken in browser inschakelen
    Bewerken in browser inschakelen in Adobe Muse

2. Publiceer uw site opnieuw als HTML of via FTP.

Typekit-lettertypen worden niet geëxporteerd vanuit Adobe Muse

Wanneer u Typekit-lettertypen op uw site gebruikt en uw site exporteert als HTML, wordt het lettertype niet geëxporteerd. In plaats daarvan ziet u een standaardlettertype op uw gepubliceerde site.

Wanneer u uw site als HTML exporteert of uw site naar een FTP-host uploadt, ziet u de volgende fout: Interne fout: 403 Verboden bewerking.

Oplossing: al uw domeinnamen toevoegen

Weblettertypen van Typekit worden alleen aangeboden op de domeinen die u opgeeft wanneer u uw site exporteert. Wanneer u uw site van Adobe Muse naar HTML exporteert, of wanneer u uw site naar een FTP-host uploadt, moet u al uw domeinnamen toevoegen.

Volg deze procedure om een domeinnaam of een site-URL toe te voegen wanneer u uw site exporteert als HTML:

1. Open Adobe Muse en kies Publiceren > Exporteren als HTML.

2. U wordt in het pop-upvenster gevraagd om de site-URL op te geven. Voeg al uw domeinnamen toe in dit veld in een door komma's gescheiden lijst.

Typekit-problemen met het exporteren van uw site als HTML oplossen
    Typekit-problemen met het exporteren van uw site als HTML oplossen

3. Upload de nieuwe HTML naar uw webserver. De Typekit-lettertypen werken binnen een paar minuten.

Volg deze procedure om domeinnamen toe te voegen wanneer u uw site naar een FTP-host uploadt:

1. Open Adobe Muse en kies Publiceren > FTP-host.

2. Maak verbinding met de FTP-server met uw gegevens.

3. In het dialoogvenster Uploaden naar FTP-host voert u alle domeinnamen of site-URL's voor uw website in.

Site uploaden naar FTP-host
    Typekit-problemen bij het uploaden van uw site naar FTP oplossen

Opmerking:

Als u omleidt via uw site of als uw site wordt geladen vanuit een ander domein, kunt u de Typekit-lettertypen niet zien op uw livesite.

Kan geen weblettertypen genereren wanneer u uw site publiceert

Wanneer u uw Adobe Muse-website publiceert, ziet u het volgende foutbericht: Fout 0: Niet verbonden. Kan geen code genereren om een of meer weblettertypen op pagina in te schakelen.

Oplossing: afmelden bij de Creative Cloud-desktopapp en opnieuw aanmelden

Deze fout is opgelost in de update van september 2015 van de Creative Cloud-desktopapp. Als uw Muse-aanmeldingstatus, Typekit en de Creative Cloud-desktopapp echter niet overeenkomen, blijft u deze fout zien.

U kunt dit probleem als volgt oplossen:

1. Sluit de Adobe Muse-toepassing.

2. Ga naar de Creative Cloud-desktopapp en meld u af bij Voorkeuren.

Fout 0: fout Niet verbonden in Typekit
    Kan code niet genereren om Typekit-lettertypen in te schakelen

3. Sluit de Creative Cloud-desktopapp.

4. Start de Creative Cloud-desktopapp opnieuw en meld u aan.

5. Start Adobe Muse opnieuw.

U kunt uw site nu publiceren en uploaden en uw Typekit-lettertypen werken zonder fouten.

Kan de Skolar Web- en Modesto-lettertypen van de Typekit-bibliotheek niet gebruiken

U kunt de Skolar Web- en Modesto-lettertypen niet bekijken, selecteren of gebruiken op uw Adobe Muse-sites.

Oplossing: andere lettertypen gebruiken voor nieuwe sites

Typekit biedt geen ondersteuning meer voor de Skolar Web- en Modesto-lettertypen. Raadpleeg deze aankondiging van Typekit voor meer informatie.

Uw account heeft geen toegang tot Typekit

Wanneer u op 'Weblettertypen toevoegen' klikt, ziet u een fout dat uw account geen toegang heeft tot Typekit.

Geen toegang tot Typekit
Uw account heeft geen toegang tot Typekit

Oplossing: contact opnemen met de klantenservice om te controleren of u betalingen up-to-date zijn

U heeft geen toegang tot Typekit via uw account wanneer uw betaling wordt verwerkt of wanneer uw betaling niet is gelukt. De account van het abonnement wordt gedeactiveerd totdat de betaling is verwerkt. Gedurende deze periode kunt u alle Creative Cloud-services gebruiken, behalve Typekit.

Neem contact op met het klantenserviceteam om dit probleem op te lossen.