Oudere versies van Adobe Muse installeren

In dit document vindt u de downloadlink voor Adobe Muse, versies 2017.0.4 en 2017.0.2.

Probleem

Als Adobe Muse-gebruiker kunt u enkele oudere versies van Adobe Muse niet downloaden of installeren vanuit de Creative Cloud-desktopapp. Wanneer u de Creative Cloud-app start en op  Installeren > Andere versies klikt, ziet u dat Adobe Muse-versies 2017.0.4 en 2017.0.2 niet beschikbaar zijn om te downloaden.

Oplossing

Adobe Muse CC 2017.0.4 installeren

Windows:

• Klik hier om Adobe Muse 2017.0.4 voor Windows te downloaden.

Het installatieprogramma van het pakket is opgeslagen naar de standaard downloadlocatie op uw computer. Klik op het .exe-bestand om de installatie voort te zetten.

macOS:

• Klik hier om Adobe Muse 2017.0.4 voor macOS te downloaden.

Het installatieprogramma wordt geopend zodra u het .dmg-bestand downloadt, en de installatie begint.

Adobe Muse CC 2017.0.2 installeren

Windows:

• Klik hier om Adobe Muse 2017.0.2 voor Windows te downloaden.

Het installatieprogramma van het pakket is opgeslagen naar de standaard downloadlocatie op uw computer. Klik op het .exe-bestand om de installatie voort te zetten.

macOS:

• Klik hier om Adobe Muse 2017.0.2 voor macOS te downloaden.

Het installatieprogramma wordt geopend zodra u het .dmg-bestand downloadt, en de installatie begint.