Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Probleem

Wanneer u probeert Adobe Muse te installeren, ziet u de volgende fout:

"Er is helaas een fout opgetreden.

De toepassing kan niet worden geïnstalleerd omdat het installerbestand beschadigd is. Probeer een nieuw installerbestand te verkrijgen bij de auteur van het programma."

Foutbericht voor installatie

Oplossingen

Oplossing 1: Adobe AIR installeren

Download en installeer de recentste versie van Adobe AIR.

Wanneer de installatie is gelukt, installeert u Adobe Muse opnieuw aan de hand van de stappen in de volgende sectie.

Oplossing 2: Adobe Muse verwijderen/opnieuw installeren

Verwijder alle exemplaren/versies van Adobe Muse die al geïnstalleerd zijn door de stappen in Adobe Muse verwijderen te volgen.

Verwijder de Adobe Muse-map om eventuele restanten te verwijderen. De map staat in een van deze mappen:

• Mac OS: /Programma's
  • Windows: /Program Files op 32-bits of /Program Files (x86) op 64-bits

Download en installeer vervolgens de nieuwste versie van Adobe Muse Windows of Mac OS.