Lees dit probleemoplossingsartikel om te weten te komen hoe u de gedeelde onbekende fout oplost wanneer u met Business Catalyst in Adobe Muse publiceert.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Probleem

Wanneer u uw site publiceert met de optie Publiceren naar Business Catalyst, ziet u het volgende foutbericht:

Er is een onbekende verificatiefout opgetreden met uw Adobe ID  (SHARED_UNKNOWN_ERROR)

Onbekende verificatiefout bij publiceren van Adobe Muse-sites naar Business Catalyst
Onbekende verificatiefout bij publiceren van Adobe Muse-sites naar Business Catalyst

Oplossing

U ondervindt deze fout wanneer Adobe Muse en de Creative Cloud-desktopapp niet langer gesynchroniseerd zijn. U kunt deze fout ook ondervinden als u zich afmeldt bij Creative Cloud wanneer u in Adobe Muse werkt. Als u in dit geval niet meteen het aanmeldingsvenster ziet, en als u blijft publiceren met Business Catalyst, ziet u misschien dit foutbericht.

Lees verder om oplossingen voor dit probleem te vinden:

Oplossing 1

1. Meld u af bij de Adobe Muse-toepassing. Klik hiervoor op Afmelden in het menu Help.

Afmelden bij de Adobe Muse-toepassing
    Afmelden bij de Adobe Muse-toepassing

2. Sluit de Adobe Muse-toepassing.

3. Start Adobe Muse opnieuw en voer uw Adobe ID en wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.

Probeer nu opnieuw naar Business Catalyst te publiceren.

Oplossing 2

Als het probleem zich blijft voordoen, voert u de volgende stappen uit:

1. Meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp.

2. Klik op het tandwielpictogram rechtsbovenin. Selecteer Voorkeuren > Algemeen > Afmelden.

Afmelden bij de Creative Cloud-toepassing
    Afmelden bij de Creative Cloud-toepassing

3. Sluit de Creative Cloud-toepassing. Ga naar de volgende maplocatie:

• Windows: [Systeemstation]:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Local\Adobe
    • Mac OS: /Users/[gebruikersnaam]/Library/Application Support/Adobe

Wijzig de naam van de OOBE-map naar OOBE_oud.

4. Start de Creative Cloud-toepassing en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

5. Ga naar de tab Apps en start Adobe Muse.

Probeer nu opnieuw naar Business Catalyst te publiceren.