Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Fout wanneer u de Adobe Story-desktoptoepassing voor het eerst uitvoert

U krijgt de volgende foutmelding wanneer u de Adobe Story-desktoptoepassing voor het eerst uitvoert op Mac OS 10.8:

1

Oplossing

Volg deze stappen om de Adobe Story-desktoptoepassing voor het eerst uit te voeren:

1. Navigeer naar de locatie waar u de Adobe Story desktop-/AIR-toepassing hebt geïnstalleerd. De standaardlocatie is /Programma's.

2. Klik met de rechtermuisknop op het Adobe Story-pictogram en selecteer Open.

3. Klik in het geopende dialoogvenster op Open om Adobe Story altijd op de Mac-computer toe te staan.