Probleem Oplossing/tussenoplossing
Fout tijdens het bijwerken van de app

* Installeer de Story AIR-app opnieuw via http://story.adobe.com/AIR/AdobeStory.air. Als u de app opnieuw installeert, leidt dit niet tot gegevensverlies.
Opmerking: Zorg in Mac OS dat u alle eerder geïnstalleerde versies van de app verwijdert voordat u de app opnieuw installeert. Zoek 'adobe story' in Spotlight om oude geïnstalleerde versies te vinden.
...
Als het probleem niet is verholpen nadat u de app opnieuw hebt geïnstalleerd, stuurt u de installatielogboeken naar het Story-team op AdobeStory-Support@adobe.com.

Volg de onderstaande stappen om de installatielogboeken te verkrijgen:
...

De logboeken verkrijgen op Mac OS

1. Open in de map Programma's/Hulpprogramma's het Console-programma.

2. Selecteer System.log in de logboeklijst.

3. Typ Adobe AIR in het filterveld voor tekenreeksovereenkomsten.

4. Selecteer alle tekst en kopieer en plak deze vervolgens in een tekstbestand.

5. Verstuur het bestand naar het Story-team.

De logboeken verkrijgen op Windows

1. Zorg dat verborgen mappen zijn weergegeven.
  2. Ga naar de volgende map en vervang <gebruikersnaam> door uw aanmeldingsnaam:
    Windows 7:
    C:\Users\<gebruikersnaam>[AppData ]\Local\Adobe\AIR\logs
    Vista:
    C:\Users\<gebruikersnaam>[AppData ]\Local\Adobe\AIR\logs
    XP:
    C:\Documents and Settings\<gebruikersnaam>\Local Settings\Application Data\Adobe\AIR\logs
  3. Stuur install.log naar het Story-team.
Story CC (Classic) - Aanmeldingsproblemen
Adobe Story is nu een product met een betaald abonnement. Nieuwe gebruikers van Story Free kunnen de app in een webbrowser gebruiken. Deze gebruikers kunnen echter niet de Story AIR-app gebruiken.

Als u een Story CC (Classic)-gebruiker bent en de AIR-app gebruikt, neemt u contact op met AdobeStory-Support@adobe.com en geeft u details op over uw aanmeldingsproblemen.
Story CC - Aanmeldingsproblemen

Mac OS

1. Sluit Adobe Story.
  2. Ga naar ~/Library/Application Support/Adobe/AIR/ELS/.
  3. Wijzig de naam van de map com.adobe.adobestory in een andere naam. Voeg enkele geldige tekens toe aan het einde van de naam.
  4. Verwijder Adobe Story en meld u opnieuw aan.

Windows

1. Sluit Adobe Story.
  2. Ga naar %appdata%Adobe/AIR/ELS/.
  3. Wijzig de naam van de map com.adobe.adobestory in een andere naam. Voeg enkele geldige tekens toe aan het einde van de naam.
  4. Verwijder Adobe Story en meld u opnieuw aan.
Aanmeldingsproblemen na een upgrade naar AIR 3.4
Verwijder AIR 3.4 en installeer AIR 3.3 of AIR 3.6. U kunt deze AIR-versies downloaden via http://get.adobe.com/air/otherversions/.