Leren en ondersteuning voor Adobe Contribute

Tips voor het oplossen van problemen en Help

Zie de volgende artikelen voor informatie over hoe u SFTP-functies en FTP-functies test.

Raadpleeg deze handleiding Verbindingsproblemen oplossen om onregelmatige of aanhoudende verbindingsproblemen op te lossen.

Contribute kan vastlopen, knipperen of andere problemen hebben vanwege systeemfouten. Krijg hulp bij het oplossen van systeemfouten en -crashes op Windows of Mac OS.

Voor informatie over de aanschaf van Contribute raadpleegt u de Contribute-koopgids. Zie Problemen met downloaden oplossen voor hulp bij downloadproblemen. Zie Installatieproblemen oplossen voor hulp bij installatieproblemen.

Ja. U kunt een gratis Contribute-proefversie van 30 dagen downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie Adobe Contribute 6.5: Aan de slag voor hulp bij het installeren van de proefversie.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmeldenom weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Contribute CS4 en eerdere versies downloaden vanaf de downloadpagina van Contribute.

U vindt uw serienummer op de hoes van de product-dvd of op uw Adobe-accountpagina voor producten die u hebt gedownload van of geregistreerd bij Adobe. Zie Uw serienummer vinden voor meer informatie.

Kies Bewerken > Mijn verbindingen en klik op Nieuw. Zie Siteverbinding instellen | Contribute voor meer informatie.

Bezoek de downloadpagina van Contribute Publishing Server voor het recentste product.

Zie Veelgestelde vragen over Contribute 6.5 voor productinformatie en koppelingen naar de koopgids, technische specificaties, recensies en meer. Zie Veelgestelde vragen over Contribute voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populair Contribute-subforum