Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', kan ik me niet aanmelden of wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe Contribute eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Hoe kan ik problemen met SFTP of FTP analyseren?

Zie de volgende artikelen voor informatie over hoe u SFTP-functies en FTP-functies test.

Ik heb verbindingsproblemen. Wat moet ik doen?

Raadpleeg deze handleiding Verbindingsproblemen oplossen om onregelmatige of aanhoudende verbindingsproblemen op te lossen.

Waarom krijg ik de fout 'Engine van InstallScript ontbreekt'?

Waarom loopt Contribute vast?

Contribute kan vastlopen, knipperen of andere problemen hebben vanwege systeemfouten. Krijg hulp bij het oplossen van systeemfouten en -crashes op Windows of Mac OS.

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Contribute downloaden en installeren?

Voor informatie over de aanschaf van Contribute raadpleegt u de Contribute-koopgids. Zie Problemen met downloaden oplossen voor hulp bij downloadproblemen. Zie Installatieproblemen oplossen voor hulp bij installatieproblemen.

Kan ik een proefexemplaar van Contribute downloaden?

Ja. U kunt een gratis Contribute-proefversie van 30 dagen downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie Adobe Contribute 6.5: Aan de slag voor hulp bij het installeren van de proefversie.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmeldenom weer toegang tot uw account te krijgen.

Waar kan ik eerdere versies van Contribute vinden?

U kunt Contribute CS4 en eerdere versies downloaden vanaf de downloadpagina van Contribute.

Waar vind ik mijn serienummer?

U vindt uw serienummer op de hoes van de product-dvd of op uw Adobe-accountpagina voor producten die u hebt gedownload van of geregistreerd bij Adobe. Zie Uw serienummer vinden voor meer informatie.

Algemene taken

Hoe maak ik verbinding met een site?

Kies Bewerken > Mijn verbindingen en klik op Nieuw. Zie Siteverbinding instellen | Contribute voor meer informatie.

Hoe kan ik Contribute Publishing Server downloaden?

Bezoek de downloadpagina van Contribute Publishing Server voor het recentste product.

Waar kunnen kan ik meer informatie over Contribute krijgen?

Zie Veelgestelde vragen over Contribute 6.5 voor productinformatie en koppelingen naar de koopgids, technische specificaties, recensies en meer. Zie Veelgestelde vragen over Contribute voor meer informatie.

Waar kan ik informatie vinden over de implementatie van Contribute?

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populair Contribute-subforum

Verwante apps & services