Een product inwisselen voor een andere taal of platformversie

Wissel uw product om voor een andere taal- of besturingssysteemversie. Lees ook Adobe's beleid voor omwisseling.

Taal- of platformwijziging van Creative Cloud-app

Als u een Creative Cloud-account hebt aangemaakt, hoeft u uw product niet in te wisselen. U kunt de geïnstalleerde taal of het besturingssysteem van uw apps beheren via de Creative Cloud-desktopapp. Met één Creative Cloud-lidmaatschap kun je apps activeren op maximaal twee computers. Dit kunnen Windows- of macOS-computers of beide zijn. Het installatieprogramma detecteert het besturingssysteem automatisch en installeert de juiste versie van de app. U kunt apps in elke gewenste taal installeren en de taal wijzigen zo vaak als u wilt.

Als u de taal van een geïnstalleerde app wilt wijzigen, past u gewoon de taalinstelling aan in de voorkeuren van de Creative Cloud-desktopapp, verwijdert u de app en installeert u die opnieuw. Raadpleeg De taalinstelling van uw Creative Cloud-apps wijzigen voor gedetailleerde instructies.

Als u Creative Cloud op twee computers hebt geactiveerd, en de licentie wilt overzetten naar een derde computer met een ander besturingssysteem, moet u zich eerst bij Creative Cloud afmelden op de computer waarop u de Creative Cloud-licentie wilt deactiveren. Voor gedetailleerde instructies raadpleegt u Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren.

Nadat u Creative Cloud op uw oude computer hebt uitgeschakeld, kunt u zich aanmelden bij Creative Cloud op de computer met het nieuwe besturingssysteem, en de apps gewoon downloaden en installeren.

Omwisseling van taal of platform voor een product aanvragen

Als u een andere taal- of besturingssysteemversie nodig hebt van een product dat niet van Creative Cloud is maar dat u bij Adobe hebt aangeschaft, kunt u uw product omwisselen. U kunt uw product ook omwisselen voor een andere taalversie.

Platform of taal kan alleen worden omgewisseld voor de huidige versie. 

Opmerking:

Creative Suite 6 wordt niet meer verkocht of ondersteund. Omwisselen van platform of taal is daarom niet mogelijk.

  1. Registreer het product dat u wilt omwisselen. Meld u aan met uw e-mailadres en voer vervolgens het serienummer van het product in.

  2. Neem contact met ons op. Een medewerker van de klantenservice zal u helpen met uw taal- of platformomwisseling.

Opmerking:

Als u een oudere versie van een product hebt, moet u in plaats van een omwisseling een upgrade bestellen. Neem contact met ons op voor hulp bij het upgraden naar een andere versie van uw product.

Beleid voor omwisseling van platform en taal

  • Alle productconfiguraties, behalve OEM-bundels, komen in aanmerking voor een platform- of taalwissel.
  • U kunt ook een ander platform of andere taal kiezen wanneer u een upgrade aanschaft. Neem contact met ons op om na te gaan of u in aanmerking komt voor een platform- of taalupgrade. U moet alle licentierechten voor uw huidige platform- of taalversie opgeven.
  • U kunt geen eerdere versies van een product omwisselen.
  • Na het wisselen van platform of taal mag u niet teruggaan naar uw oorspronkelijke platform- of taalversie.
  • Er zijn in totaal niet meer dan 5 platform- of taalupgrades of -wissels per klant toegestaan, ongeacht het product.
  • Producten die tweedehands of via een veilingsite zoals eBay zijn aangeschaft, komen niet in aanmerking voor omwisseling.
  • Omruilen is alleen mogelijk van een taal die in uw regio wordt gedistribueerd naar een andere taal die ook in uw regio wordt gedistribueerd.
Adobe-logo

Aanmelden bij je account